Povežite se sa nama

Vijesti

Spajićev saldo ravan nuli: Prije izbora obećavao investicije, poslije izbora zadužio državu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ljeta 2020. godine, u jeku predizborne kampanje, na svaki mogući način se pokušavao skinuti sa vlasti režim Mila Đukanovića. Predizborna obećanja su bila velika, pa imamo i primjer sadašnjeg premijera Zdravka Krivokapića koji je govorio da “šleperi novca” samo čekaju na granici Crne Gore da padne DPS.

Ministar Milojko Spajić je tada obećavao da će dovesti brojne investicije u Crnu Goru i da ćemo doživjeti preporod.

“Mi već imamo listu investitora koji su spremni da investiraju ukoliko se uspostavi ta vladavina prava i ukoliko bude postojala pravna sigurnost u kojoj će se oni osjećati zaštićeni”, kazao je ministar Milojko Spajić prije više od godinu.

Brojna su bila predizborna varanja od strane DPS režima, tako da je naivni narod Crne Gore povjerovao “mladom, lijepom, pametnom” ministru iz Singapura, Milojku Spajiću u njegovim predizbornim obećanjima.

Danas, godinu nakon pada režima DPS-a svjedoci smo da od svega ovoga nema NIŠTA! Godinu dana Vlada Zdravka Krivokapića nije sposobna da dovede niti jednog jedinog investitora, koji bi napravio upliv stranog novca i otvorio nova radna mjesta! Dovođenjem novih investicija dolazi i do ekonomskog jačanja, a samim tim se i postavlja temelj za povećanje prosječne plate.

Tad bi se čak i mogao sprovesti projekat “Evropa sad!”

Kada već govorimo o investicijama, sjetimo se i opravdanja, tokom Olimpijskih igara u Tokiju, kako Krivokapić i Spajić ne idu samo da bodre našu reprezentaciju već i da dovedu nevjerovatan broj investicija. Ovo je samo još jedna od prevara ministra Spajića, koje je populistički iskoristio zarad ubiranja političkih poena i kreiranja temelja za formiranje svoje partije.

Ništa što je ova Vlada obećala vezano za ekonomski preporod Crne Gore nije ispunjeno.

Glavna i ključna stvar koju je ministar obećavao je dovođenje stranih investicija, koji neće biti investitori DPS-a, i obećavao je da će raskrstiti sa tom politikom. Istina, nema više investitora DPS-a i njenih bjelosvjetskih tajkuna, ali je problem u tome što za punu godinu dana nema- nijednog.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije