Povežite se sa nama

Vijesti

Stanišić (PzP): Supruga Marka Milačića štiti Mila Đukanovića

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik mladih Pokreta za promjene Boban Stanišić uputio je Žani Praščević Milačić generalnom sekretaru Vlade zahtjev za slobodan pristup informacijama u vezi sa letom Mila Đukanović od 10. januara 2020. godine i mogućom zloupotrebom vladinog aviona u privatne svrhe.

Nažalost generalna sekretarka Vlade nastavila je praksu svojih prethodnika iz bivšeg režima i ne želi da ukloni oznaku stepena tajnosti ‘’INTERNO’’ za podatke koji su sadržani u Uputstvu o uslovima i načinu korišćenja aviona kojim raspolaže Generalni sekretarijat Vlade Crne Gore i na taj način nastavila da prikirva i štiti malverzacije i zloupotrebu državnih resursa u privatne svrhe od strane Mila Đukanovića.

Demokratski front se zalaže za totalnu demontažu totalitarnog sistema koji je bivši režim kreirao, pa smatram da je ovo jedna od veoma važnih informacija koju moramo podijeliti sa građanima Crne Gore, jer je cijena samo tog leta otprilike oko 20 hiljada evra. Iz svega navedenog smatram i više nego opravdan razlog da se ukloni stepen tanosti INTERNO kako bi građani Crne Gore saznali pravu istinu.

Ovim putem apelujem na generalnog sekretara Vlade Žanu Praščević Milačić da ukloni oznaku tajnosti sa navedenih dokumenata, jer ona kao starješina organa koji upravalja sa Vladinim avionom ima tu mogućnost. Borba protiv krimogenog režima i ovakvog ponašanja je naša obaveza prema biračima koji su 30. avgusta 2020. godine poslali Demokrastku partiju socijalista u prošlost.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije