Povežite se sa nama

Vijesti

SUKOB: Stijović otjerao sekretara Milivoja Saičiča

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ministru poljoprivrede je nekadašnji sekretar bio desna ruka u obračunu sa bivšim funkcionerima u tom Ministarstvu, ali je sada došlo do razlaza

Nova bura u Ministarstvu poljoprivrede kojim upravlja ministar Aleksandar Stijović. Prema pouzdanim informacijama, Stijović je ušao u otvoreni sukob sa sekretarom Milivojem Saičićem koji je bio njegova desna ruka i jedan od najodanijih saradnika.

Saičić je kao sekretar služio da se obračuna sa kadrovima bivše vlasti odnosno da smijeni nekadašnje prijatelje, kolege pa čak i kumove.

Koliko je Saičić bio pouzdan za Stijovića pokazuje činjenica da je svoju nevjenčanu suprugu postavlja na mjesto direktora direktorata za ruralni razvoj. Povjerenje je valorizovano i kroz privilegije pa oboje dobijaju službeni automobil na 24-časovno korišćenje.

Obrt

Međutim, saradnja Stijovića i Saičića odjednom se bukvalno prekida. Ministar nije raspisao konkurs, što je Saičića naljutilo pa odlazi na godišnji odmor, zatim na bolovanje.

Tada su se pojavili posrednici pa su Saičiću ponudili jedno od načelničkih mjesta,ali on to odbija. I njegova nevjenčana supruga je sklonjena pa joj je ponuđen najteži posao u Ministarstvu odnosno da se bavi evropskim integracijama i pregovorima, što je ona nevoljno prihvatila.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije