Povežite se sa nama

Vijesti

ULTRA CRNA GORA: Raonić je našeg druga špijunurao kod inostranog poslodavca

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

I ako se nerado javljamo i komentarišemo individualne incidente, moramo odgovoriti prije no što krene ova parapolitička hajka na nas.
Ne śekira nas što se uzrujao Raonić i ovaj kleronacionalistički krug dvojke oko njega, već iskrenim crnogorskim patriotama dugujemo objašnjenje.
1. Naš bivši prijatelj i saputnik na gostovanjima Raonić je jednog od nas klasičnim špijunskim aktivnostima prijavio kod inostranog poslodavca i ostavio njega i porodicu bez ljeba, koristeći se, pazite sad, ikonografijom tribine na kojoj je nebrojeno puta stajao na gostovanjima.
Što je uradio: poslao slike zastava crnogorskoga viteza Krsta Zrnova
optužujući momka da pripada fašistima u CG, navijačima huliganima i da kao podržavalac te ideologije ne može raditi za inostranu firmu. I to se desilo prije gotovo godinu, povod je bila njihova prepiska na društvenim mrežama i od tada niko tog junaka fb statusa nije dirao niti će.

2. Na tribini đe smo mi neće stajati neko ko nas naziva fašistima a simbole CG otpora naziva ratnim zločincima pa ni direktor javnog servisa a zapravo denuncijator i klasični špijun koji podmeće ljudima i koristi najniže moguće oblike opanjkavanja da našu sabraću ostavlja bez posla. Za sve ovo imamo pregršt dokaza, od mailova do poruka, prepiski i fotografija.

3. Ne bi od ovoga ništa bilo da se on ne krije iza đece i njihove traume, i navodno javne funkcije, a đeca mu kada smo mu prišla nijesu bila tu no ušla, i niko ga nije prstom takao no je malo glasnije “zamoljen” da napusti tribinu. Svi koji smo mu prišli, nas nekoliko smo roditelji i imamo makanje doma i znamo kako bi postupali da nam neko đecu maltretira. Zato je to za đecu bezocna laž. Nije crnogorski sakrivat se iza traume đece koja nijesu bila tu, a tuđu đecu ostavljat bez ljeba i lagat bezočno. No, svako u svoj vakat i oko svoga vagana.
Uostalom, što će on na tribinu sa fašistima i pod fašističkim simbolima? Dođe, uslugu smo mu učinjeli.

Sa nama, kao smo je dosad išao, iz gore navedenog, niti može niti će – ne Raonić no bilo ko koristi svete CG simbole i likove u negativnom kontekstu i nas naziva fašistima.
Sa ovim završavamo bilo kakvo dalje dopisivanje. A kako nas je još sinoć prijavio u policiju, sve ovo ćemo iznijeti u javnost kad za to dođe vrijeme i kad nas nadležni pozovu.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije