Connect with us

Vijesti

URA NAKON PRONALASKA BOMBE IZ DRUGOG SVJETSKOG RATA U DVORIŠTU MILOŠEVIĆA: Ne mogu nas zaplašiti

Published

on

Povodom pronalaska ručne bobme u dvorištu kuće u Nikšiću, državnog sekretara MUP-a Rada Miloševića oglasio se Građanski pokret URA koji je kako navode “poručuje svima koji su možda i pomislili da nas mogu zaplašiti da nam zapravo daju dodatni motiv da do kraja raskrinkamo sve kriminalne strukture u državi.”

“Kad smo se odlučili za borbu protiv režima znali smo da ona podrazumijeva i borbu protiv organizovanih kriminalnih struktura. Svjesni rizika u koji se upuštamo ipak smo ga prihvatili i ovim putem poručujemo svima da nas zaustaviti neće i ne mogu bez obzira na količinu uvreda, neistina, podvala, čak i prijetnji, napada ili ovakvih mafijaških pokušaja ugrožavanja porodica”, navode iz GP URA.

Naglašavaju da kako se približavaju promjene u Tužilaštvu kao i usvajanje Zakona o porijeklu imovine tako raste nervoza u redovima onih koji su godinama kršili zakone i nemilice zloupotrebljavali državne resurse, raste nervoza kod onih koji su se na grbači naroda enormno obogatili i u svakom od nas koji želimo pravnu državu bez korupcije i kriminala vide protivnike koje izgleda treba fizički eliminisati.

“30. avgusta smo poručili da će Crna Gora biti široka za sve poštene građane i uska za mafiju i one koji su se ogriješili o Ustavu i zakonima naše države. Ruka pravde je krenula i više je niko ne može zaustaviti bez obzira na ovakve ili slične pokušaje. Svojim časnim djelovanjem i profesionalnim radom gospodin Milošević je pokazao kako se štiti državni interes i otkrio na koji način su namještani tenderi, kako je granica Crne Gore svjesno ostala nezaštićena i kako je falsifikovan brend pribavljene opreme. Jasno je da profesionalan rad, naročito u ovako važnom sektoru kao što je MUP mnogima izaziva nervozu i paniku, te da su ovo poslednji pokušaji zaustavljanja pravne države i stvaranja snažnih institucija”, zaključuju u GP URA.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije