Povežite se sa nama

Vijesti

Vučurović: Narednih dana sastanak sa svim partijama parlamentarne većine, očekujemo pozitivan ishod

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Demokratski front je spreman za dogovor sa strankama iz parlamentarne većine, a stigla je povratna informacija da su i pozvane stranke spremne da sjednu za sto, kazao je za ADRIA Televiziju poslanik DF-a Jovan Vučurović.

Iz Demokratskog fronta očekuju da narednih nekoliko dana bude organizovan sastanak lidera parlamentarne većine u cilju pronalaženja rješenja za političku krizu.

“DF je spreman za dogovore i razgovore sa strankama parlamentarne većine, mi smo dobili povratne informacije da su i oni takođe otvoreni za razgovore. Vidjeli smo da su odgovorile i Demokrate i URA i još neke stranke koje se nalaze sa nama u parlamentarnoj većini i veoma je važno da rezultat tih sastanaka bude pozitivan. Očekujemo da u ovih narednih nekoliko dana budu održani sastanci sa svim partijama parlamentarne većine”, rekao je Vučurović, dodajući da je i manjinskim partijama pružena iskrena partnerska ruka.

On se osvrnuo i na djelovanje predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

“Nisam iznenađen ni uključenost u ove posljednje afere. Sudski epilog svake afere ponaosob Đukanoviću bi donio godine robije. On prosto u ovih gotovo evo 30 godina učestvuje u bukvalno svakoj krupnoj aferi, evo zapamtili smo šverc cigareta iz sredine 90-ih godina gdje su učesnici tih krivičnih djela bili ne samo Đukanović nego i glavna imena italijanske mafije, pa evo sve do ove poslednje afere, kako je nazivaju, Albanska afera i Pandorini papiri, pa između toga imamo desetine afera, od afere Telekom i afere Koverta, i sve su to afere u kojima direktno učestvuje Milo Đukanović”, ističe Vučurović.

Podsjetio je i da je popis stanovništva bila jedna od važnijih tema za DF u predizbornoj kampanji i naglašava da će oni istrajati na ideji da bude organizovan najkasnije sljedeće godine.

“Mi vidimo da je pritisak da se ne održi popis, da su vršile određene NVO, vidimo sada da se pojavljuju i neki međunarodni predstavnici koji otvoreno govore o popisu kao o nekoj navodnoj opasnosti, a sve je to jedna gola neistina. Popis je morao da se održi ove godine, a time što se on odlaže pokazujemo još jednom da Crna Gora nije ozbiljna država. Evo popis će se, sve su prilike, održati sledeće godine, mi ćemo se potruditi da to tako bude, dakle, da se on mora održati”, objasnio je poslanik DF-a.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije