Povežite se sa nama

Vijesti

Vujović: SDP će biti jedan od ključnih stubova obnovljene državotvorne politike

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Građanska, evropska, sekularna i antifašistička Crna Gora nema alternativu, a SDP, u partnerstvu sa svim progresivnim snagama, želi da pruži svoj puni doprinos da ove temeljne vrijednosti crnogorskog društva nikada više ne budu dovedene u pitanje, poručio je Generalni sekretar Socijaldemorkatske partije Ivan Vujović.

On se zahvalio građanima Cetinja i Petnjice, koji su, kako je kazao, svojim čistim i iskrenim glasovima i velikom podrškom omogućili SDP-u status najvećeg pobjednika jučerašnjih lokalnih izbora.

-Istrajna državotvorna i reformska politika SDP-a sve više daje rezultate, a sigurni smo da će građani, umorni od jalove i prizemne politike, sve više cijeniti programske i vrijednosne političke pristupe i otvaranje prostora za građanski progresivni potencijal koji postoji u crnogorskom društvu- kazao je Vujović.

Dodaje da je lista “SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje” odličan primjer otvorenog građansko – državotvornog koncepta, zasnovanog na jasnoj programskoj viziji i pozitivnom pristupu politici, zbog čega je, kako kaže, zavrijedio ogromnu podršku građana Cetinja.

-Trostruki rast naše politike u Prijestonici i skoro dvostruki u Petnjici obavezuje SDP da, kao i uvijek do sada, bude jedan od ključnih stubova obnovljene državotvorne politike- zaključio je Vujović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije