Povežite se sa nama

Vijesti

Vuksanović Stanković: Cetinjani će 5. decembra dati odgovor za ono što se dešavalo 5. septembra

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Navodi da će dati odgovor i onima koji više od deceniju ne uspijevaju da od Cetinja naprave pravu evropsku prijestonicu i koji su potrošili desetine miliona eura dok se grad iseljava

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) u Skupštini Crne Gore Draginja Vuksanović Stanković poručila je Cetinjanima i Cetinjankama da će 5. decembra na dan izbora biti na Cetinju.

“Kao i svaki put do sada, i na Cetinju i ostalim gradovima Crne Gore, kada smo branili čast i slobodu naše države. Cetinjani i Cetinjanke će 5. decembra dati odgovor za sve ono što se dešavalo 5. septembra, onima koji su poslali hiljade policajaca da disciplinuju crnogorski bastion”, kazala je Vuksanović Stanković.

Navodi da će dati odgovor i onima koji više od deceniju ne uspijevaju da od Cetinja naprave pravu evropsku prijestonicu i koji su potrošili desetine miliona eura dok se grad iseljava.

“Zato svi zajedno, složno, kao i 13. jula i 21. maja, kao što smo bili složni na Belvederu, za listu SDP i Građani, svim srcem za Cetinje, zaokružite broj 4”, poručila je Vuksanović Stanković.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije