Povežite se sa nama

Vijesti

ZORAN KALEZIĆ TEŠKO BOLESTAN: “Bolje da me nema ako poslije ovoga ne budem mogao da pjevam”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Pjevač Zoran Kalezić je otkrio da je obolio od kancera pluća, a za liječenje odabrao je Crnu Goru, iako je imao prijatelje širom planete koji su mogli da mu obezbijede liječenje bilo gdje u svijetu.

– U ponedjeljak idem u bolnicu, imam kancer pluća. Imam prijatelje širom svijeta, mogao sam da se operišem bilo gdje. Ali ipak zašto bih se ja, pored naših ljudi i djece koji imaju sličnih problema i koji se liječe ovdje, operisao bilo gdje, zašto bih išao u Cirih, ili negdje drugo – kazao je Kalezić.

Svjestan je operacije koja sljeduje u utorak, ali ovim putem želi da oda počast ljekarima, kojima vjeruje.

– Ja sam svjestan svega i operacije koja je u utorak, ovim putem želim da dam poštovanje ljekarima, jer im vjerujem da će uraditi sve što je potrebno. Nijesam posegao za liječenjem negdje drugdje, jer znam da će dati sve od sebe da mi pomognu. Boli me, jer je našim ljudima tuđe sve ljepše i bolje. Moja želja je bila da iskažem poštovanje prema ljekarima s kojima sam u kontaktu, i zahvalan sam im na požrtvovanju. Zadivnjen sam i vjerujem više svojim ljudima i spreman sam da im život ponudim – ispričao je pjevač.

– Vidim da imaju želju da mi pomognu, ali sam im rekao jedno – nemojte me buditi, ako nakon operacije ne budem mogao da pjevam. Moj život je pjesma, ako mi uzmu pjesmu onda bolje da me nema – kazao je on.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije