Povežite se sa nama

Društvo

VLADA PRODAJE MAJBAH: Blizu milion za oba

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vlada je usvojila Informaciju koja se tiče postupka prodaje dva vozila Mercedes Majbah, a kako navode stvoreni su preduslovi za zakonom propisane procedure koja podrazumijeva i formiranje komisije za prodaju vozila i objavljivanje međunarodnog Javnog poziva za učešće na javnom nadmetanju za prodaju.

Vrijednost jednog Majbaha procijenjena je na 456.933 eura.

Tim povodom, Vlada je prihvatila Izvještaj o procjeni tržišne vrijednosti vozila, izrađen od strane Agencije za procjenu tržišne vrijednosti imovine, sudska vještačenja, konsalting i energetsku efikasnost „ANZAS AGENCIJA” d.o.o. iz Podgorice i prihvatila tekst Ugovora o kupoprodaji, čime se omogućava sprovođenje zakonom propisane procedure koja podrazumijeva i formiranje komisije za prodaju vozila i objavljivanje međunarodnog Javnog poziva za učešće na javnom nadmetanju za prodaju.

Vlada je usvojila Informaciju u vezi davanja saglasnosti za uspostavljanje zaloge nad opremom male hidroelektrane Paljevinska.

“Odlučujući o zahtjevu Koncesionara, Vlada nije dala saglasnost za uspostavljanje zaloge”, saopšteno je iz Vlade.

Usvojena je Informacija u vezi raskida ugovora o koncesiji kojima je predviđena izgradnja malih hidroelektrana na vodotocima Murinskoj i Komarači.

“Ocijenivši da koncesionari u datom roku nijesu izvršili svoje ugovorne obaveze, Vlada je zadužila Ministarstvo kapitalnih investicija da preduzme potrebne aktivnosti i sprovede procedure raskida koncesionih ugovora”, navodi se u saopštenju.

Vlada je usvojila Informaciju o realizaciji inicijative za izgradnju Međunarodnog instituta za održive tehnologije na prostoru Jugoistočne Evrope (SEEIIST) na teritoriji Crne Gore.

Usvojen je Izvještaj o sprovođenju Plana realizacije Strategije razvoja sporta u Crnoj Gori za period 2018–2021. godina, za 2020. godinu.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije