Connect with us

Društvo

VUKAŠIN PEROVIĆ: Kad brlja zabrlja

Published

on

Svi od juče pokušavamo da nađemo pravi razlog za premijerovo skandalozno ponašanje. Više je to ličilo na skup u Mjesnoj zajednici na koji je predsjednik Vlade došao sa trodnevne slave, nego na obraćanje premijera direktorima škola.

Viče, lupa šakom o sto, svađa se sa gramatikom, prijeti profesorima i đacima, diže kažiprst, smišlja nove riječi… Što mu bi? Ko ga je ovako napučio?

Od kad su na vlasti, sve se brzo dešava, pa ga je mnogo toga taklo proteklih dana. Prvo mu apostolka Jelena B.B. uze uvoz vakcina, pa Bratićkoj izbačiše karikaturu, pa mu se Dritan stalno miješa u posao, pa kome god da neku funkciju, ispostavi se da ima po 15-20 nekretnina…

Ali zašto on uopšte priča umjesto Bratićke? Da li zbog toga što zna da ona rečenicu ne umije sastaviti, ili da nekako skrene pažnju sa posljednjih blamaža?

Možda je svjestan da nije dorastao ovoj raboti, pa da izduši. Pa na koga će, nego na narod. Možda je to njegovo pravo lice i stvarno misli sve ono što je juče rekao. A možda mu se kao običnom smrtniku sve skupilo, pa je prigrlio domaću bocu i nije je pušta dok joj dno nije vidio. I to je za ljude. To bi za sve bila najbezbolnija opcija.

A što kažu svi oni, kojima su one skandalozne poruke upućene. Njegovi glasači su u fazonu: “kako im ga reče”. Neka prijeti, kažnjava, vrijeđa i njih, jer nijedna žrtva nije velika za Srpski svet.

A mi, mi se oporavljamo od šoka. Nadamo da su to maligani iz njega progovorili i da je jutros ka novi.

1 Comment

1 Komentar

  1. smilja

    22.01.2021. at 13:45

    Očekuje se izjava da nije mislio to što je rekao i što smo čuli. Biće kao sa čestitkom Cvijanovićkoj. Trebaće mu nekoliko dana da smisli novu laž.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije