Povežite se sa nama

Društvo

Vuksanović-Stanković: Ne provocirajte nas više, odlazeća ministarko! Je li Vam jasno?!

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović-Stanković kazala je da je gašenja književnog časopisa ARS još jedno urušavanje kulturnog identiteta Crne Gore od strane ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić.

Ona je rekla da je to klasičan primjer bezobzirnog i besprizornog napada na sve što je crnogorsko.

– Ne provocirajte nas više, odlazeća ministarko! Je li Vam jasno?! Mi koji nosimo Crnu Goru u srcu znaćemo kako da se postavimo u odbranu svega crnogorskog jer to je ono što nam pripada i što je naše – poručila je Vuksanović-Stanković na Tviteru.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
2 0 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
19.12.2021. 18:48

BRAVO DRAGINJA -TAKO JE !!!!

Obrad Pavlović
Obrad Pavlović
20.12.2021. 13:31

Nekada su komunisti svoje zaslužne, a ne baš misleće pojedince, udomljavali u resore kulture i sporta, opravdavajući to činjenicom da će tu napraviti najmanju štetu, istovremeno znajući da obezbjeđuju beskrajnu lojalnost i poslušnost. Slično je valjda postupio i Zdravkiša, ali pod dejstvom prepečene mučenice. Duplirali mu se resori, koje je široke ruke poklonio apostolici, poznatoj po tome što o njoj dobro mišljenje ima još jedino Zdravkiša i još poneki od njegovih apostola. Apostolat postoji jedino da bi permanentno nanosio štetu Crnoj Gori, u čemu je četvororesornuša” perjanica.beskompromisno provodi program uništavanja svega što je blisko indetiteskim obilježjima naroda, kojem ona svojom četničkom prošlošću ni po čemu ne može pripadati.
Okomila se apostolica na književni časopis “ARS”, svojevrsnu kopču crnogorske kulture sa Evropom.A kad se njoj pomene Crna Gora ili Evropa dobija pubertetske akne ili slične ospice.Ne vjerujem da je nikada u rukama držala sličan časopis, jer od svega što podsjeća na kulturu ona dobija temperaturne konvulzije.
Kada je nedavno u parlamentu replicirala poslanici A. Vuković, kako joj je kažu Božena Jelušić došapnula da je “PIJANI BROD” napisao Rembo.Zamislite da joj je srednjoškolski zlobno prišapnula da je autor M. Bećković, a ona to neznavena prihvatila. Bio bi to još jedan razlog da joj se smije onaj dio Crne Gore koji nije slijepi sljedbenik uginulog mitropolita i njegovih kadaveričnih našljednika.
Čak i da ne vjerujem u proročanske moći gospođe Draginje Vuksanović – Stanković, a nije nužno ni da ih ima, apostolat je “pregazio” Goru Maslinsku i uputio se prema Mrtvom moru, a odatle pravo u nepoistojanje i zaborav. Za njima bi trebalo samo slomiti flašu, koju je Zdravkiša ispraznio.

Sponzor

Najčitanije