Povežite se sa nama

Društvo

Za cijelu Podgoricu jedan šalter: EPCG zapošljava na stotine novih radnika, a direktorima astronomske plate

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Grđani razmišljaju o organizovanju protesta, ukoliko se ponašanje EPCG ne promijeni

Elektroprivreda Crne Gore u Podgorici ima samo jedan šalter na kojem se mogu obaviti administrativni poslovi u okviru akcije ”Podijelimo teret”. Ispred zgrade u kojoj je taj šalter su evidentirane velike gužve, a građani moraju da po nevremenu borave vani jer su prostorije neuslovne, navodi se u pismu grupe nezadovoljnih građana.

-Taj šalter radi do 15 sati, a dobro znamo da je do tada većina vlasnika brojila na poslu pa administrativne poslove ne mogu da završe ili moraju uzeti slobodan dan. Tačno je da se struja može platiti na više mjesta, ali administrativne radnje kao ugovori samo na tom šalteru – objašnjava se u pismu.

Nezadovoljni građani su dodali da su jako začuđeni jer svakodnevno u medijima čitaju o velikom zapošljavanju u EPCG.

-Neprihvatljivo je da se prema potrošačima tako odnose. Nije svako u mogućnosti da se prilagodi ili da čeka satima da bi završio posao od par minuta. Isto tako, EPCG čiji se direktori hvale rezultatima nijesu omogućili da se dio poslova obavi onlajn ili da imaju informacioni sistem preko kojeg će se zakazivati – kaže se u pismu.

Kako navode, posebno boli činjenica da su u saznanju da funkcioneri odnosno direktori EPCG prihoduju zarade koje su po nekoliko prosječnih za samo mjesec.

-Svuda se ističe da su dobro plaćeni, a niko da se okrene na potrošače. To nećemo dozvoliti, jer ovo traje godinama, a ništa se ne mijenja. Razmišljamo da čak i organizujemo performans protest ukoliko se situacija ne promijeni – zaključuje se u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije