Connect with us

Društvo

DOM ZDRAVLJA: Zdravstveni objekat Nova varoš neće raditi dvije sedmice

Published

on

Zbog izrade instalacija, zdravstveni objekat “Nova varoš” , će naredne dvije sedmice biti zatvoren, a građani koji u njemu ostvaruju zdravstvenu zaštitu, moći će da se pregledaju u drugim objektima Doma zdravlja Podgorica, prema već zakazanim terminima.

Dom zdravlja Podgorica, u cilju unapređenja uslova u svojim organizacionim cjelinama, u ponedeljak 08. marta 2021. godine počinje adaptaciju zdravstvenog objekta “Nova varoš”.

“S obzirom da će se ovom rekonstrukcijom sprinkler instalacija značajno unaprijediti uslovi za rad zaposlenih, kao i za boravak naših pacijenata, ubijeđeni smo da ćemo naići na razumijevanje i strpljenje građana tokom izvođenja radova”, navodi se u saopštenju.

Izabrani doktori ordiniraće u zdravstvenom objektu “Stara varoš”, a izabrani doktori biće raspoređeni u više zdravstvenih objekata.

Kada je riječ o dječijim ljekarima, doktorke Milica Bojović i Rajka Kalezić radiće u Bloku V, Branka Samardžija Jovanović, Esma Banda, Biljana Raičević Fuštar i Gordana Marojević u zdravstvenom objektu Stari aerodrom, a Rajka Pajović i Olgica Prentić u ZO “Konik”.

“Kontinuirana zdravstvena zaštita djece noću (21:00-07.00 h) biće izmještena u prostor zdravstvenog objeka Blok V”, navodi se u saopštenju, koji je prenio Portal RTCG.

Zdravstvene usluge specijalističke internističke zaštite pružaće se u zdravstvenom objektu “Stari aerodrom”.

Usluge ovog populacionog savjetovališta pružaće se u ambulanti “Studentska”.

“Kako se radi o radovima, odnosno adaptaciji od velikog značaja za našu zdravstvenu ustanovu, a imajući u vidu neodložnost istih zbog već utvrđenih rokova, privremeno zatvaranje objekta smatramo neminovnim i potpuno opravdanim”, zaključuje se u saopštenju DZ Podgorica.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije