Connect with us

Ekonomija

MANDIĆ SA PREDSJEDNIKOM SINDIKATA PILOTA MA: Tražićemo od Vlade da povede računa o svakom zaposlenom u MA

Published

on

Mandić sa Ivanovićem (FOTO: in4s)

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić primio je danas kapetana Nikolu Ivanovića, predsjednika sindikata pilota Montenegro Erlajnsa.

Kapetan Ivanović je u ime sindikata zatražio od parlamentarne većine da se aktivno uključi u rješavanje problema Montenegro Erlajnsa i najavljeno formiranje nove aviokompanije

“Letačko osoblje nikada nije bilo ničiji politički eksponent nego visoko stručni i profesionalni kadar koji je svoj posao prethodnih godina odradio na najbolji mogući način”, istakao je Ivanović.

Mandić je kazao da će ovaj sindikat imati podršku parlamentarne većine koja će zahtijevati od Vlade Crne Gore da povede računa o svakom zaposlenom u MA i njihovim porodicama, kako bi dobili zadovoljavajuće rješenje kroz procese gašenja i osnivanja nove kompanije koju je obećala Vlada.

“Dužnost nove vlasti je da napravi potpuni otklon od negativne politike DPS-a. Ono po čemu ne želimo da budemo upamćeni, to je da zatvaramo kompanije poput naših prethodnika i ostavljamo ljude bez posla, kao što je bilo sa hiljadama zaposlenih u “Radoju Dakiću”, KAP-u, Željezari i drugim preduzećima”, rekao je Mandić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije