Connect with us

Magazin

IZDANJE BRITANSKE POŠTE POSVEĆENO “MUĆKAMA”: Čuveni likovi i citati na ograničenoj seriji marki

Published

on

Foto: Rojal Mail

Povodom obilježavanja 40 godina od prve epizode popularne serije “Mućke” (“Only Fools and Horses”), Britanska pošta izdala je ograničeni broj poštanskih markica koje su posvećene glavnim likovima iz ove britanske komedije.

Kako se navodi, na 8 markica biće prikazane čuvene scene kao što je Del Bojevo padanje sa šanka ili scena sa lomljenjem skupocjenog lustera. Na preostalim markicama biće prikazani glavni likovi serije Del Boj, Rodni, kao i čuveni ujak Albert.

Javnosti se putem Tvitera obratio i Bojsi koji je u maniru lika kojeg je glumio pozvao građane da kupe poštanske markice.

“Vrhunski scenario, nevjerovatan sadržaj i neobične osobine likova učinile su ‘Mućke’ jednom od najomiljenijih komedija svih vremena. Predstavljamo 40 godina ‘Mućki’ kroz marke koje će nas podsjetiti na neke od najsmiješnijih dijelova serije”, rekao je Filip Parker iz Rojal Mejla.

Serija “Only Fools and Horses” u našem regionu poznatija kao “Mućke”, prvi put je emitovana 1981. godine, a posljednja epizoda emitovana je 2003. godine.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije