Connect with us

Magazin

KRALJICA STILA: Sijede vlasi i fantastičan outfit

Published

on

Foto: Gloria.rs

Počasna predsednica Španskog udruženja protiv raka i njegove Naučne fondacije, kraljica Leticija je prije nekoliko dana prisustvovala je svečanom događaju povodom Svjetskog dana borbre protiv raka.Osim svojim besprijekornim modnim izdanjima na kraljevskim angažmanima, Leticija od Španije posljednjih nedjelja oduševila je javnost svojim prirodnim izgledom u znaku srebrnih vlasi.

Da itekako prati aktualne modne trendove i ovoga je puta dokazala kada se pojavila u javnosti u izdanju kojim je dominirala siva boja – najpopularnja u 2021. godini.

Getty images/ Gloria.rs

MADRID, SPAIN – FEBRUARY 04: Queen Letizia of Spain arrives to attend a meeting at AECC (Spanish Association Against Cancer) on February 04, 2021 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Krajem prošle godine poznati institut za boje Pantone tradicionalno je otkrio koja će boja obiljležiti naredne mjesece pred nama, a ovoga puta mnoge je iznenadio sa čak dvije upečatljive boje koje zajedno izgledaju fantastično.Riječ je o spoju dve nijanse sive i žute nazvanih Ultimate Gray Illuminating Yellow koje će u narednim mjesecima voditi glavnu riječ i uticati na brojne trendove u svijetu mode i dizajna.

Prijatnu sivu boju lijepa kraljica istakla je elegantnim izdanjem u znaku vunenog kaputa modne dizajnerke Karoline Herere u kombinaciji s pantalonama inspirisannim muškim stilom.Osim po navici nošenja već viđenih odevnih komada, jedna od najbolje obučenih kraljica svjetsku prepoznatljivost stekla je izdanjima u kojima vješto kombinuje skupocjene dizajnerske komade s onim dosta jeftinijim.

Kako bi ,,razbila” sivilo, savršeno je uz autfit uklopila i elegantnu, bijelu Hugo Bos bluzu sa detaljem u vidu trake oko vrata, dok je od udobnih cipela nakratko odustala u prilog nošenju klasičnih, crnih salonki.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije