Povežite se sa nama

Magazin

RADONJIĆ: Natalija na liječenju, neće ići u Portoriko

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Natalija Labović naša predstavnica za svjetski izbor za Miss Svijeta 2021. godine u Portoriku, nažalost iz zdravstvenih razloga, iako potpuno spremna, nije mogla da otputuje, kazala je za Portal RTCG, PR Izbora za Miss Crne Gore Nikolina Radonjić

Crna Gora ove godine neće imati predstavnicu na izboru za Mis svijeta (Miss World), koji će 17.decembra biti održan u Portoriku.

“Ona je skoro prebolovala covid infekciju. Nije se odmah poslije kovida vakcinisala jer je imala dovoljno antitijela. U trenutku kada je stigla informacija o  održavanju izbora i kad su stigli formulari kao i pozivno pismo za vizu za Portoriko, Natalija se nažalost opet razboljela od stomačnog virusa”, objašnjava Radonjić.

Natalija se, kaže,  trenutno nalazi u bolnici u Njemačkoj i poručila je čim bude bila u mogućnosti snimiće video poruku i poslati za sve zabrinute, a da djevojkama na takmičenju Miss Svijeta želi puno sreće.

Nažalost zbog bolesti, ističe, nije mogla ni da se vakciniše, a ni da otputuje u takvom stanju.

Poručuje da Crna Gora, kao i još više od 20 zemalja, upravo iz tih razloga, neće imati predstavnice.

Amerika takođe, dodaje, ne dozvoljava da, kao pojedine zemlje, ako ste preležali u zadnjih šest mjeseci kovid, putujete na osnovu potvrde o infekciji.

“Mi smo o svemu obavijestili organizatore Miss World takmičenja i koliko smo saznali tražiće da naša predstavnica učestvuje sljedece godine na izboru za Miss Svijeta”, zaključila je Radonjić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije