Connect with us

Zabava

AMFILOHIJE PROKLEO VUČIĆA I PERIĆA, PA PORUČIO: Da nijesam u paklu, platili bi mi za izdaju Kosova i majke Rusije!

Published

on

Srpski autokrata Aleksandar Vučić uskoro će prihvatiti francusko-njemački sporazum za Kosovo, čime faktički priznaje nezavisnost ove države. Iako mnogi relevantni izvori smatraju da je to početak političkog kraja za predsjednika Srbije, Vučić će sigurno iskoristiti sve podle trikove iz svog manipulativno-demagoškog repertoara da bi se održao na vlasti i izbjegao sudbinu njegove braće po ideologiji – Slobodana Miloševića, Ratka Mladića, Radovana Karadžića

Najveća opasnost po srpskog autokratu prijeti od Kremlja, koji se izričito protivi normalizaciji odnosa Beograda i Prištine. Jer kad do normalizacije dođe, put Kosova u NATO je otvoren i ta država će postati nova članica Sjevernoatlantskog saveza, što će potpuno srušiti rusku strategiju na Balkanu.

S obzirom da je oko 80 odsto javnog mnjenja Srbije tvrdo na ruskoj strani, ubrzo treba očekivati ”spontane” proteste u organizaciji putinističkih ćelija kojih ima u izobilju u Srbiji, u vidu zvaničnih i nezvaničnih udruženja i grupa građana. U Beogradu je već održana litija “podrške Kosovu”, zatim i protest ispred sprske skupštine gdje je Vučić pokušao da se opravda za sve izvjesnije priznanje Kosova. Okupljeni građani nosili su zastave Srbije, ikone i druga vjerska obilježja, što je samo najava onoga što čeka srpskog autokratu.

Takođe, u skupštini Srbije na čijem je dnevnom redu prije par dana bilo pitanje odnosa sa Kosovom, poslanici desničarske, putinističke opozicije su krenuli da biju Vučića! Iako mnogi sumnjaju da je to samo jedna u nizu predstava srpskog autokrate, ovoga puta njegove podmukle igre mu neće proći – ni na Istoku, ni na Zapadu, ali ni u samoj Srbiji.

Vučić u strahu od Đedove kletve

Međutim, srpski autokrata i dalje preko lidera takozvane SPC Porfrija Perića, još uvijek drži crkvu pod kontrolom, pa su za sad veći neredi izostali. To nikako ne bi bio slučaj da je živ Amfilohije Radović, koji bi, nakon obraćanja Vučića u skupštini i indirektne najave da će priznati Kosovo sigurno već pozvao narod da u Knez Mihailovoj organizuju litije za odbranu ”svete srBske zemlje ”.

Bivši direktor crnogorske filijale svetosavske sekte (SS), takozvane SPC, Amfilohije Radović, koji je za života imao operativnu funkciju – mitropolit crnogorsko-primorski, još prije nekoliko godina izražavao je bojazan da politika predsjednika Srbije Vučića vodi “izdaji Srbije i Kosova”.

“S Vučićem nijesam imao nikakav sukob. On je prvi predsjednik Srbije koji je bio na Saboru. Sada se bojim da njegova politika vodi izdaji Srbije i Kosova i da se zato promijenio”, kazao je Amfilohije početkom 2018. godine kada je još bio u materijalnom obliku ovozemaljske ravni.

Na zahtjev ogromnog broja bogobojažljivog, srBskog življa svetosavske vjere kojemu je Kosovo u srcu, Portal Aktuelno je kontaktirao pokojnog Radovića u paklu, i od njega zatražio komentar vezano za cjelokupnu situaciju.

Pokojni Amfilohije je u MEGAEKSKLUZIVNOJ izjavi za Aktuelno kazao da je toliko ogorčen da je u jednom momentu postojala bojazan da se zbog teške apatije u koju je upao vrati u najdublji dio 9. kruga pakla, odakle je počeo da se izdiže uz pomoć Crnogorskog Boga i crnogorskih svetaca – Svetog Vasilija Ostroškog i Svetog Petra Cetinjskog.

Porfirije, Joanikije i Vučić: Izdali Kosovo i Đedov amanet, čeka ih jedna masna kletva za koju ni svetosavski vrač Velibor Džomić nema lijek

Kaže da ga je informacija da će Vučić da prizna nezavisnost Kosova prihvatanjem francusko-njemačkog plana, toliko pogodila da je zaboravio na sve paklene muke. Smatra da je to što su u skupštini poslanici htjeli da ga linčuju ”samo početak i da tek treba očekivati reakciju naroda”.

”Fino sam ja još prije pet godina govorio da će taj izrod da izda svetu srBsku zemlju! Ono što je nedavno izustio na konferenciji za medije pa zatim ponovio u Skupštini, samo je potvrda mojih najdubljih strahova. Osjećam se očajno, i na ivici sam da se prepustim paklenim mukama i dignem ruke od pokušaja da izađem iz pakla. Ipak drži me želja za osvetom i masne kletve koje sam pripremio za veleizdajnika Vučića”, rekao je Amfilohije.

Na pitanje novinara Portala Aktuelno što ga je više zaboljelo – izdaja njegovog amaneta od strane najbližih saradnika, ili izdaja Kosova, Amfilohije je bio izričit:

”Bol koji osjećam zbog izdaje Kosova je jači od bilo čega što sam ikad iskusio – kako u zemaljskom životu, tako i ovdje dolje u paklu. Naravno da sam bio povrijeđen kada je pogažen moj amanet, ali ovo što veleizdajnik srBstva Vučić radi sa Kosovom je druga dimenzija bola”, rekao je Radović.

Na pitanje, kako komentariše to što ”veličanstvene” litije nijesu već krenule u Beogradu, ističe da je ”za sve kriv izrod Prvoslav Perić”.

”Perić je prodao svoju dušu Vučiću, i sad zajedno rade na tome da se uguši glas svekolikog srBskog življa, koji bi, da sam ja gore na Zemlji, odavno bio na ulicama Beograda. Ali eto prinuđen sam da ovdje u paklu gledam što rade Vučić i Perić. Samo ne znam kako će na njihovu izdaju svete srBske zemlje gledati moj brat Putin. A takođe ne znam kako Perića nije sramota što je izdao interes ruskih obavještajnih službi, koje su od njega napravile čovjeka. I tako im vraća”, rekao je Amfilohije i naglasio:

”Njihova je sreća što sam u paklu, inače bi već odavno žestoko platili. Ovako ću morati da pripremam žestoke kletve za njih”.

Amfilohije: Spremio jaku kletvu za otpadanje mesa!

Komentarišući najavu srpskog autokrate Vučića da bi Srbija mogla da uvede sankcije Rusiji, Amfilohije ističe da bi to bila istorijska bruka ”srBskog” naroda i prvoklasna izdaja.

”Vučić kaže da srpski narod plaća cijenu što nijesu uveli sankcije Rusiji, kao i da je to pitanje političkog opredjeljenja našeg rukovodstva. Pa to je najveća sramota u istoriji srBstva! Nema te cijene koje srBstvo nije spremno da plati da bi izdržalo posljedice neuvođenja sankcija svetoj Rusiji! Ako Vučić bude uveo sankcije Rusiji i svetom Vladimiru (Putinu), imam samo da se pozovem na riječi Svetog Petra Cetinjskog”, rekao je Radović revoltirano.

Pokojni lider crnogorske filijale SS, zamolio je našeg dopisnika da, sada već tradicionalno,  prenese jednu sočnu kletvu u ovozemljsku ravan.

”Vučiću, Periću i svi vi izdajnici kosovskog zavjeta koji želite da uvedete sankcije Rusiji, imam da vam poručim sljedeće: KO NE BIO VJERAN RUSIJI, SVETOM VLADIMIRU, KOSOVU, CARU LAZARU, MILOŠU OBILIĆU I ZAVJETU KOSOVSKIH JUNAKA, DABOGDA ŽIVO MESO SA NJEGA OTPADALO,  BIO PROKLET TRI PUTA I 3.000 PUTA OD MENE”, poručio je Đedo iz pakla.

U.P.A.

*Napomena: Tekst je djelimično satiričnog karaktera, pojedini djelovi nijesu zasnovani na činjenicama i nema za cilj širenje lažnih informacija, već samo predstavlja nadrealistički osvrt na devijantna društveno-politička zbivanja. 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije