Connect with us

Politika

ABAZOVIĆ: Rezultati u poglavljima kad svi budu radili svoj posao

Published

on

Potpuno isporučivanje rezultata u poglavljima 23 i 24 će biti moguće kada sve institucije sistema budu radile svoj posao, a naročito one koje su direktno zadužene za borbu protiv korupcije, naveo je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović na sastanku sa predsjednikom Nacionalne uprave za antikorupciju (ANAC), Đuzepeom Buzijom.

Sastanak je održan u sklopu posjete potpredsjednika Abazovića Rimu, gdje će pored učešća na konferenciji Globalne koalicije za pobjedu nad ISIS-om.

Direktor ANAC-a Đuzepe Buzija istakao je da Crnoj Gori žele pomoći u normativnom i dijelu koji se tiče primjene zakona u borbi protiv korupcije.

„Znamo za želju Crne Gore za ulazak u EU i koliki trud ulažete u borbi protiv korupcije. Želimo vam maksimalan uspjeh na putu ka EU, svjesni potrebe saradnje svih organa da bi se došlo do rezultata”, naglasio je Buzija.

Abazović i Buzija su usaglasili dalje korake produbljivanja saradnje između nadležnih državnih organa Crne Gore i ANAC, naročito na polju razmjene iskustava i ekspertize.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije