Connect with us

Politika

JUČE: Samo Abazović došao na sastanak kod premijera

Published

on

Lideri partija parlamentarne većine nijesu se juče pojavili na sastanku koji je ranije, u cilju postizanja dogovora i prevazilaženja aktuelne političke krize, predložio premijer Zdravko Krivokapić, piše Pobjeda.

Sastanak koji je trebalo da bude održan juče ujutru u 10h otkazan, je jer se pozivu premijera, kako saznaje Pobjeda, odazvao jedino lider Građanskog pokreta Ura Dritan Abazović, koji je ujedno i potpredsjednik Vlade.

Na sastanak nije došao ni lider Demokrata i predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, jer je bio na službenom putu u Antaliji.

Premijerov poziv u startu su odbili lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojević jer oni, kako su ranije rekli, ne žele da pregovaraju sa Zdravkom Krivokapićem.

“Ne dolazi u obzir bilo kakav sastanak sa Krivokapićem, jer je DF već saopštio šta misli o njemu. On nema našu podršku i ovaj sastanak je bio zakazan da bi se poremetio ovaj današnji”, saopšteno je Pobjedi iz DF-a.

Premijerov poziv odbili su i lideri Socijalističke narodne partije i Demosa Vladimir Joković i Midrag Lekić.

Oni smatraju da prije razgovora sa premijerom treba da se održi sastanak lidera parlamentarne većine koji su oni inicirali i koji je najavljen za danas u Skupštini.

“Obavijestio sam premijera da prvo treba održati sastanak parlamentarne većine, a potom odlučiti šta dalje”, rekao je Joković.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije