Connect with us

Politika

BEČIĆ: Neću dozvoliti kršenje Poslovnika

Published

on

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić kazao je da ni poslanicama ni poslanicima neće dozvoliti kršenje Poslovnika, podizanje tenzija i produkovanje loše atmosfere u radu Parlamenta.

On je rekao da je za nevjerovati do kojih granica ide nedobronamjernost i zluradost pojedinaca u tumačenju današnje konverzacije između njega i poslanice Socijaldemokratske partije (SDP) Draginje Vuksanović Stanković u Skupštini.

Kako je kazao, njegova politička sugestija je bila isključivo dobronamjerna, i sa ciljem poštovanja Poslovnika, spuštanja tenzija i njegovanja pozitivne atmosfere u radu samog Parlamenta.

“Ako je koleginica Vuksanović Stanković razumjela drugačije ili ako je imala bilo kakvu nelagodu zbog nedobronamjernih i zluradnih tumačenja, svakako joj se izvinjavam, ali namjere su bile najbolje”, naveo je Bečić na Tviteru /Twitter/.

To je, kako je kazao, jasno svima koji realno i dobronamjerno sagledavaju.

“A o onima drugima neću trošiti riječi, jer oni su sami sebi dovoljni. Kršenje Poslovnika, podizanje tenzija i produkovanje loše atmosfere u radu Parlamenta neću dozvoliti ni poslanicama, ni poslanicima”, poručio je Bečić.

1 Comment

1 Komentar

  1. glumci

    29.03.2021. at 23:31

    Sramno ponašanje Bečića. U Parlamentu Crne Gore nema zaštite od agresije “srpskog sveta”, osnaženog kompleksima, vlašću, neobrazovanjem i nevaspitanjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije