Povežite se sa nama

Politika

BEČIĆ: Neću dozvoliti kršenje Poslovnika

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić kazao je da ni poslanicama ni poslanicima neće dozvoliti kršenje Poslovnika, podizanje tenzija i produkovanje loše atmosfere u radu Parlamenta.

On je rekao da je za nevjerovati do kojih granica ide nedobronamjernost i zluradost pojedinaca u tumačenju današnje konverzacije između njega i poslanice Socijaldemokratske partije (SDP) Draginje Vuksanović Stanković u Skupštini.

Kako je kazao, njegova politička sugestija je bila isključivo dobronamjerna, i sa ciljem poštovanja Poslovnika, spuštanja tenzija i njegovanja pozitivne atmosfere u radu samog Parlamenta.

“Ako je koleginica Vuksanović Stanković razumjela drugačije ili ako je imala bilo kakvu nelagodu zbog nedobronamjernih i zluradnih tumačenja, svakako joj se izvinjavam, ali namjere su bile najbolje”, naveo je Bečić na Tviteru /Twitter/.

To je, kako je kazao, jasno svima koji realno i dobronamjerno sagledavaju.

“A o onima drugima neću trošiti riječi, jer oni su sami sebi dovoljni. Kršenje Poslovnika, podizanje tenzija i produkovanje loše atmosfere u radu Parlamenta neću dozvoliti ni poslanicama, ni poslanicima”, poručio je Bečić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
glumci
glumci
29.03.2021. 23:31

Sramno ponašanje Bečića. U Parlamentu Crne Gore nema zaštite od agresije “srpskog sveta”, osnaženog kompleksima, vlašću, neobrazovanjem i nevaspitanjem.

Sponzor

Najčitanije