Connect with us

Politika

DAVIDOVIĆ: Podići ćemo dva spomenika Amfilohiju u Nikšiću

Published

on

Lider Narodnog pokreta Crne Gore Miodrag Daka Davidović govorio je na tribini u Kličevu, gdje se osvrnuo na medijske napade koje partija na čijem je čelu trpi u kampanji za lokalne izbore koji će se održati u Nikšiću 14. marta, saopšteno je iz njegovog pokreta.

“Vidite da se ne osvrćemo na njihove komentare. Mogu da pričaju šta god žele, da smo izdajnici da smo ovakvi i onakvi. Svi su se okomili nas, jer mi govorimo o konkretnim stvarima, o ekonomiji i konstantno postavljamo prava pitanja: kako će i od čega živjeti građani Nikšića? Zbog toga su se okomili na nas i govore da smo izdajnici”, istakao je Davidović.

Kazao je da ne planiraju da prevare ljude i da narod dobro zna da će ispuniti sve šta obećaju.

“Da li Jovan, Vesna, Stevo, Daka i najbolji domaćini mogu biti izdajnici? Mi koji smo napravili više crkava i manastira nego što su ih oni vidjeli! Mi, koji želimo da radimo, mi koji želimo da od svog rada živimo mi smo izdajnici”, rekao je Davidović.

On je poručio da će, kada Narodni pokret dođe na vlast, raditi na tome da se postave dva spomenika Amfilohiju Radoviću.

“I prvi predlog na novoformiranoj skupštini Opštine Nikšić biće da se gradski trg u Nikšiću nazove ‘trg Sv. Vasilija Ostroškog’. Postavićemo veliki spomenik Sv. Vasiliju, da nas čuva i opominje – poručio je Davidović i dodao da će spomenik biti gotov do 12. maja, kada se obilježava dan sveca. Taj Daka, koji sve ovo planira da uradi, on i njegovi ljudi su izdajnici, a oni nisu, oni su navodno oslobodioci Nikšića. Zbog ovoga svega, mi moramo da pobijedimo, da možemo sami da upravljamo i uradimo prave stvari za grad Nikšić”, istakao je Davidović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije