Connect with us

Politika

DEMOKRATE: Kadrovi SD-a uništili pljevaljsko zdravstvo i preduzeća

Published

on

“Vidljiva je ambicija OO SD Pljevlja da zaštiti, a uz put i promoviše navodne rezultate rada svog partijskog funkcionera, ali sadržina takvog saopštenja nema dodirnih tačaka sa realnošću, pa i ne zavrjeđuje neku širu eleboraciju.” – navodi se u saopštenju za javnost Demokrata.

“Da li je direktor Lalović uspio da “animira” bivšeg ministra da ostvari svoje preizborno obećanje i sagradi novu bolnicu? Naravno da nije. Da li je uspio da obezbijedi dovoljan broj kreveta za slučaj povećanja broja zaraženih? Naravno da nije. Da li je narušio međuljudske odnose? Naravno da jeste. Da li je partijski zapošljavao? Naravno da jeste. Jedina “animacija” za koju je zaslužio nagradu, jeste “animirani” film koji je napravio od sebe i od Opšte bolnice Pljevlja!”

“Gospodo iz SD-a, o radu vašeg kadra gospodila Lalovića govori sve veći broj saopštenja građana koji govore o stanju u OB Pljevlja. Takođe, veliki broj javnih istupa ljekara OB Pljevlja još više govore o stanju u bolnici i načinu vođenja iste. Moraćete se navići da u Vladi sada sjede odgovorni ljudi koji trenutno ispravljaju brljotine vaših kadrova, a kad se brljotine isprave, jasno će biti koliko ste uništili sve čega ste se dohvatili.” – dodaju u saopštenju.

“Umjesto političarenja i sitnog šićarenja kadrova koji predstavljaju vašu politiku, ponudite jednog vašeg funkcionera koji je za ovih 30 godina nešto uradio. Nemate ga.”

“Opet vas upozoravamo da je isključiva odgovornost na vama i vašim kadrovima i da prestanete da svoj nerad pripisujete drugom. ANIMIRAJTE direktora Lalovića da pokaže svoju bolju stranu i podnese ostavku!”

“Još jednom vas pozivamo da, kad već nemate profesionalnu, da nam pokažete ljudsku odgovornost i svi podnesete ostavke, jer ste ugušili sva lokalna preduzeća kojima rukovodite!” – zaklučuju u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije