Connect with us

Politika

DEMOKRATE: Nećemo vaspitavati generacije da budu političari kao što je Andrija Mandić

Published

on

Ponosni na herojsku prošlost Crne Gore, čija se snaga i odvažnost ovaplotila kroz sjajnu pobjedu naroda 30. avgusta, nećemo vaspitavati generacije da budu političari kao što je jedan od lidera DF-a Andrija Mandić, koji zajedno sa beogradskom ekipom na čijem je čelu Milov (Đukanović) drug i najbolji poslovni partner pokušava vratiti DPS na vlast, saopštila je Demokratska Crna Gora.

Oni su reagovali na izjavu Mandića koji je saopštio da je slušajući ovih dana predsjednika Skupštine Aleksu Bečića i predsjednika države Mila Đukanovića, uočio da je sva uložena energija sa litija imala za cilj povratak kulta Josipa Broza Tita.

“Konstantno u toj misiji, danas su Mandić i ekipa ustvrdili da samo DF-u i DPS-u odgovaraju izbori, a to što ne odgovaraju narodu Crne Gore, to nikom ništa. Jer zna Mandić da je ovaj narod prvi put u novijoj istoriji dobio priliku da se trsi zla koje ga već decenijama davi i guši. Zna on odlično da se zadobijena prilika da napravimo normalno društvo jednakih neće upropastiti sama od sebe, pa je sa saradnicima i patronima svim raspoloživim sredstvima upro da je uništi. Mandić i njegov šef iz Beograda ne daju da se Crna Gora rastane sa trodecenijskom diktaturom DPS-a, već na sve načine pokušavaju iskompromitovati predstavnike aktuelne vlasti, kako bi što prije raspisali izbore i omogućili povratak DPS na vlast”, navodi se u saopštenju Demokrata.

Na njegovu žalost, kako su dodali, neće mu uspjeti.

“Jer njegova družina je na frekvenciji poraza, retrogardna, od vremena pregažena, dokazano i svakom znano neiskrena. Njegova družina su Milo Đukanović, Svetozar Marović i njegov tajkun Gugi Savić, ali i beogradski šef, koji daje uputstva i logistiku Mandiću za najveću prevaru građana u istoriji ove zemlje: kako da DPS vrati na vlast”, navode Demokrate.

Zato, sve što Mandić izgovori, dodaju, ide samo na korist DPS-u, dok sve što radi, radi na korist isključivo samom sebi.

“Dokaz za to jeste da mu “predstava” u Sava centru u Beogradu, kojoj je pionirski nasmijan aplaudirao iz petog reda ne smeta, dok mu domaća, u Muzičkom centru u Podgorici veoma smeta. Toliko o principima Andrije Mandića. Svakom jasno i svakom vidljivo”, navodi se u saopštenju.

1 Comment

1 Komentar

  1. Obrad Pavlović

    15.07.2021. at 17:12

    Veoma dopadljive su observacije Alekse Bečića i njegovih Demokrata, koje nalikuju na političke formulacije nekoga ko poodavno ne stanuje ovdje, a čak je moguće da nijesu nikada ni živjeli.Krenuše tako u frontalni napad na Andriju Mandića (i ja bih kad bi imao na koga), previđajući činjenicu da sa njim čine onu tanušnu većinu, koja vlada Crnom Gorom.Pakuju Demokrate u isti koš DF i DPS, govoreći da su jedni fašisti, a drugi desničari, zaboravljajući da je istinske antifašiste i ljevičare nemoguće prevariti. Pokušala je to u Srbiji “BABA JULA”, nakratko i uspjela kao privjesak SPS-a. Radilo se tu u suštini o jednom lopovsko-fašističkom udruženju, zaduženu i za sveopštu kulturnu kontaminaciju, koja sa nešto izmijenjenim nominativima i dalje traje… Sjeća li se neko ko je u Serbiji bio kandidat za ministra kulture? Kafanska pevaljka u svojoj najboljoj tradiciji! Istini na volju, ne znam čijom voljom i mi imamo Bratićku. Ali ona čak i ne “peva”, primetiće neko.
    Zaboravljaju Demokrate da su i sami privjesak stranka, koja svojim infantilnim parolama pokušava da prevari malobrojne…Zar nije voljom građana (koja nam baš ne služi na čast) DF u vladajućoj koaliciji dobio najviše glasova, a CRNO NA BELO nije vrijedna pomena jer Dritanče neće dobiti glasove ni od najbliže rodbine. Demokrate tvrde – da je mir njihova nacija, – a Crna Gora je građanska država i ima namjeru da to ostane i poslije njih!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije