Connect with us

Politika

KNEŽEVIĆ: Krivokapić da pokrene razgovore za izlazak iz parlamentarne i krize u Vladi

Published

on

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević, kazao je za TV Vijesti kako u tom političkom savezu očekuju poziv premijera Zdravka Krivokapića kako bi počeli pregovore o izlasku iz parlamentarne i krize u Vladi.

Knežević nije direktno odgovorio da li će DF tražiti rekonstrukciju Vlade nakon nikšićkih izbora, ali je poručio da su i dalje najjači subjekt u vlasti i optužio Krivokapića za to što je Demokratska partija socijalista ostvarila dobar rezultat na jučerašnjim izborima.

“Mislim da je Krivokapić shvatio da su ovi izbori pokazali da je njegova vlada u ovih sto dana uspjela da pomogne DPS-u da ostvari dobar izborni rezultat, svidjelo se to nekome ili ne, ali pokazao je i koliku ima snagu kod građana Nikšića, jer je u koaliciji sa gospodinom Bečićem osvojio manji broj glasova nego koalicija okupljenja oko DF-a”, rekao je on.

Krivokapiću je, dodaje, sada jasno da mora otpočeti razgovore ukoliko želi da stabilizuje i parlamentarnu većinu i Vladu.

“Očekujem da će, ukoliko ima odgovornosti, vrlo brzo uputiti poziv i da ćemo se vrlo brzo početi dogovarati kako da se izađe iz parlamentarne i krize u Vladi”, kazao je Knežević.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije