Connect with us

Politika

MI RADULOVIĆU: Vaša politika je primjer kako upropastiti državu za manje od 100 dana

Published

on

Ne možemo a da ne odreagujemo na licemjerstvo, neznanje i bezobrazluk ministra vanjskih poslova, a povodom njegovog tihoga apela upućenog EU da uskače u pomoć raspadnutom zdravstvenom sistemu Crne Gore. Tim prije što je Montenegro International uputio apel za pomoć prije 15 dana kojim su alarmirani EU, NATO i ostale relevantne adrese o potrebi hitnog zatvaranja granica, a s obzirom na to da je Crna Gora suočena sa najvećom humanitarnom krizom u modernijoj istoriji, saopštavaju iz te organizacije.

Oni podsjećaju da je baš u tom apelu skrenuta pažnja na neodgovornost predmetnog ministra koji se ovih dana bavio čistkama u svom resoru, pretresom ambasada i ličnih stvari “nepodobnih” ambasadora, te sa svojom koleginicom Borovinić Bojović strpljivo čekao Vučićevu donaciju vakcina, ignorišući upozorenja kompletne crnogorske javnosti da su brojevi mrtvih prevazišli čak i broj smijenjenih ljudi u administraciji.

“Zato, śedi đe si, ministre, pokrij se ušima, medjunarodna zajednica zna za tvoje prioritete. Tvoj prioritet je uvoz ekstremističkih bandi iz Srbije i Republike Srpske radi glasanja u Nikšiću, kao i nezapamćeni i besprizorni politički revanšizam. Tebi je, Raduloviću, drugi sekretare – vanredno unaprijeđeni, prioritet bio da pod hitno očistiš diplomatsko-konzularnu mrežu od Crnogoraca i instaliraš svoje poltrone, a ministarki zdravlja da organizuje doček premijerki Srbije kako, zar ne, i zaslužuje da se dočeka Veliki brat (ili sestra), ne zna se? Ali se zato zna da, i pored tvog apela Raduloviću, ministarka zdravlja odlučno tvrdi da situacija nije alarmantna. Pa i nije, ako je našla za shodno da paralelno sa tvojim vapajem Evropskoj uniji vrši smjene ljekara u Nikšićkoj bolnici. Zato prvo, sprem’te se sprem’te četnici, pa se dogovorite kako objasniti međnarodnim partnerima haos u koji ste uvalili čitavu državu i njen narod”, zaključuju iz Montenegro International.

U međuvremenu, MI će pisati o svakom vašem koraku, o katastrofalnoj politici koja će zasigurno ući u teoriju političkih sistema, kao primjer kako upropastiti državu za manje od 100 dana.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije