Connect with us

Politika

NAPUSTIO DF: Boris Seferović pristupio Demokratama

Published

on

Odbornik Demokratskog fronta (DF) u Skupštini opštine Herceg Novi Boris Seferović saopštio je da napušta taj politički savez i da pristupa timu Demokrata Crne Gore.

Seferović, koji je doskora bio dugogodišnji predsjednik Opštinskog odbora Nove Herceg Novi, kazao je da već odavno nije na istom fonu sa političkim partnerima iz Podgorice oličenim u DF-u i Novoj srpskoj demokratiji.

“Ali, jednostavno, zbog nekih viših ciljeva, stalno sam davao šansu jer je na vlasti bila odnarođena vlast Demokratske partije socijalista (DPS)”, naveo je Seferović.

Prema njegovim riječima, mislio je da će, poslije izbora 30. avgusta, doći blagostanje i da će sve krenuti jednom uzlaznom putanjom, “da se nećemo napadati, da je, jednostavno, vrijeme podjela daleko iza nas.”

“Ali sam se prevario. Prevario sam se jer su napadi tek onda počeli, kako na sveštena lica koja su i nama bliska ovdje u Herceg Novom, tako i na premijera, a, prije svega, na mog dugogodišnjeg prijatelja, a predsjednika Skupštine, Aleksu Bečića”, rekao je Seferović.

On je kazao da su oni koji populistički napadaju Bečića istovremeno podržavaoci i koalicioni prijatelji sa Srpskom listom, “koja je u vlasti u Prištini sa albanskim strankama”, dodajući da se odriče te “populističke priče” i politike zavađivanja naroda u Crnoj Gori.

“Zbog svih dešavanja i konstrukcija dajem ostavku na sve funkcije u DF-u i pristupam ovom mladom timu Demokrata”, rekao je Seferović.

On je kazao da će dati puni doprinos njihovoj ukupnoj pobjedi 9. maja u Herceg Novom.

“Sa svojim iskustvom politički koje se, evo, odvija već dugi niz godina u Herceg Novom, tako da će u sinergiji sa ovim mladim ljudima, nadam se, dati pobjednički rezultat u Herceg Novom”, zaključio je Seferović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije