Connect with us

Politika

SA POZICIJE PREMIJERA AGITOVAO ZA POBJEDU SRPSKIH STRANAKA: Sačuvati slobodu koja je došla 30.avgusta

Published

on

Mir, koji je osnovna karakteristika funkcionisanje grada Nikšića, je nešto bez čega ne možemo, zato ne dovolite da od ovih izbora naprave političku pijacu, poručio je premijer Zdravko Krivokapić građanima i građankama Nikšića.

“Poštovane građanke i građani Nikšića,

U vašem i mom rodnom gradu u nedjelju se održavaju izbori. Pozivam vas da poštujući sve propisane mjere jedni druge i dan koji je praznik demokratije izađete na izbore i slobodnom voljom, bez pritiska zaokružite najbolje.

Naravno, da bi sačuvali slobodu koja je došla 30. avgusta. Ta sloboda nema alternative. Mir koji je osnovna karakteristika fuknkcionisanja grada Nikšića je nešto bez čega ne možemo. Zato ne dozvolite da do ovih izbora naprave političku pijacu, kazao je Krivokapić u video poruci.

Pozvao je građane da glasaju za najbolje, najkvalitetnije, najčestitije “i one koje vas neće iznevjeriti i Nikšiću vratiti sjaj koji je ranije imao”.

“Ovo je dan koji se pamti, ali već u ponedjeljak se sretamo jedni sa drugima i neka se sretamo tako da niko ne pogne svoju glavu”, zaključio je predsjednik Vlade Crne Gore.

“Poštovani građani i građanke Nikšića, u vašem i mom rodnom gradu u nedjelju se održavaju izvborui. Pozivam vas da, poštujući sve propisane mjere, jedni druge i dan koji je praznik demokratije, izađete na izbore i slobodnom voljom, bez pritiska, zaokružite najbolje. Naravno, da bi sačuvali slobodu koja je došla 30. avgusta. Ta sloboda nema alternative. Mir, koji je osnovna karakteristika funkcionisanje grada Nikšića, je nešto bez čega ne možemo, zato ne dovolite da od ovih izbora naprave političku pijacu”, pkazao je Krivokapić u video poruci.

Pozvao je gražane da glasaju za najbolje, najkvalitetnije, najčestitije “i one koje vas neće iznevjeriti i Nikšiću vratiti sjaj koji je ranije imao”.

“Ovo je dan koji se pamti, ali već u ponedjeljak se sretamo jedni sa drugima i neka se sretamo tako da niko ne pogne svoju glavu”, zaključio je predsjednik Vlade Crne Gore.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije