Connect with us

Politika

PONOVNO ODLUČIVANJE O ZAKONIMA: Vlada i skupštinska većina tražili vanrednu sjednicu 20. januara, Bečić zakazao

Published

on

Skupština Crne Gore

Vlada Crne Gore i poslanici skupštinske većine uputili su zahtjeve predsjedniku Skupštine Crne Gore Aleksi Bečiću u kojima traže da zakaže vanrednu sjednicu Skupštine za 20. januar, saznaju “Vijesti”.

Na toj sjednici bi se, prema zahtjevu parlamentarne većine, ponovo odlučivalo o Zakonu o izmjeni zakona o radu, Zakonu o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i namještenicima i Zakonu o dopunama Zakona o zdravstvenoj zaštiti.

U zahtjevu koji je uputio kabinet premijera Zdravka Krivokapića se traži da se ponovo odlučuje o Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o slobodi vjeroispovijesti, Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o kreditnim institucijama, Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga i Predlogu zakona o izmjenama Zakona o sanaciji kreditnih institucija.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović vratio je u subotu 2. januara Skupštini Crne Gore na ponovno odlučivanje sve navedene zakone.

U međuvremenu, stigla je informacija da je predsjednik parlamenta Aleksa Bečić sazvao za 20. januar sjednicu Skupštine Crne Gore.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije