Connect with us

Fudbal

PREMIJER LIGA: Odložen meč u Londonu, pod zankom pitanja nastavak šampionata

Published

on

Duel između Totenhema i Fulama, koji je trebalo da se igra večeras od 19 časova, odložen je zbog toga što je nekoliko članova tima sa ‘Krejven Kotidža’ zaraženo koronavirusom.

Fulam je tražio od čelnika lige da se meč odloži, a konačna odluka donijeta je tri sata pred početak meča.

Meč između Totenhem Hotspura i Fulama je odložen, a odluku je potvrdio upravni odbor Premijer lige. Fulam je uložio zahtjev ligi da se vrijeme odigravanja meča promijeni usljed značajnog porasta pozitivnih slučajeva kovida 19 i nekolicine igrača koji su u srijedu pokazali simptome zaraze. Premijer liga je konsultovala medicinske savjetnike i odluka da se meč odloži donijeta je kao mjera prevencije širenja zaraze. Na umu nam je prije svega zdravlje svih igrača i zaspoljenih. Grupa igrača će smjesta ponovo biti testirana. Liga želi brz oporavak svima kod kojih je ustanovljeno prisustvo virusa, a novi termin za odigravanje susreta biće naknadno objavljen“, navodi se u saopštenju.

Neposredno prije toga se na društvenim mrežama oglasio Žoze Murinjo.

„Meč počinje u 18 časova (po lokalnom vremenu, opomena autora)… I dalje ne znamo da li ćemo igrati. Najbolja liga na svetu“, napisao je sarkastični menadžer Totenhema.

Podsjećamo, u ponedjeljak je odložena utakmica između Evertona i Mančester Sitija zbog toga što je nekoliko članova ‘građana’ bilo pozitivno na testiranjima.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije