Connect with us

Rukomet

BOJANA POPOVIĆ NAKON PORAZA OD ĐERA: Tužna sam jer je trebalo da pokažu više

Published

on

Đer je pokazao da je najbolji tim na svijetu. Igrao je dobro u svim fazama, a mi smo u 1. poluvremenu došli blizu nekoliko puta, ali nismo ispoštovali odbranu. Nismo poštovali loptu, bacili smo ih pet-šest i umjesto da u tranziciji kaznimo rivala, dozvoljavali smo mu kontre – kazala je Bojana Popović nakon poraza Budućnosti od Đera 30:19 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Legendarna rukometašica je naglasila da se tako ne može igrati protiv Đera.

– Imale smo dobru energiju, ali možda je ponekad bilo i previše energije, a malo mozga. Mora više da se razmišlja, djevojke su šutirale bez gledanja u golmanke od prevelike želje da postignu gol. Ne smijemo sa tolikim respektom da igramo ni protiv koga, da dozvolimo sebi da ne razmišljamo. Razgovaraću sa djevojkama, u revanšu želimo da pokažemo da možemo bolje da igramo i borićemo se da budemo bolji.

Bilo je vidljivo da je tužna, što je i priznala.

“Tužna sam, jer je trebalo da pokažu više, da igraju više glavom, nego srcem. Mlade djevojke su mogle puno da nauče, da vide kako je igrati sa najboljim timom i steknu iskustvo za vrijeme koje dolaze. Ovaj poraz će biti dobar ako naučimo iz naših grešaka“, zaključila je Popović.

IZVOR: Pobjeda
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije