Connect with us

Rukomet

LAVICE: Milena, Majda i Jovanka se na dirljiv način oprostile od Budućnosti

Published

on

Četiri crnogorske reprezentativke na kraju sezone odlaze iz Budućnosti u turski Kastamonu.
Kapitenka Milena Raičević, njena zamjenica Majda Mehmedović i Jovanka Radičević na dirljiv način su se oprostile od svog kluba, a sa njima će igrati i Marina Rajčić.

“Nakon toliko godina moje najljepše priče došlo je vrijeme za rastanak. Mislila sam da se nikad neće desiti, ali život je nepredvidjiv i o njemu ne možemo unaprijed odlučivati.

Sa 10 godina sam napravila prve rukometne korake, rasla kao igrač kroz sve generacije Budućnosti. Doživjela sam najveće uspjehe ovoga kluba, i sa njim osvojila sve što može da sanja jedan igrač.

Ponosna što sam bila kapiten u ovakvom klubu. Ipak, najljepsi dio i onaj sa kojim se najviše ponosim, poslije svih provedenih godina u klubu je što sam postala dio igrača koje su LEGENDE ovoga kluba.

Ipak, poslije 21 godinu igranja za ovaj klub, donijela sam odluku da idem dalje. Želim da se zahvalim svom klubu Budućnosti za sve ove nezaboravne godine koje sam provela u njemu. I svim mojim saigračicama sa kojim sam dijelila teren, uspjehe, pa i neuspjehe.

U svemu smo uzivale i bile uvijek zajedno kao porodica. Navijačima koji su uvijek bili naša velika podrška. Idem, ali vjerujem da ću se vratiti. Jedno je sigurno – Budućnost je u mom srcu uvijek bila jedina, tako će i ostati gdje god ja otišla. I naravno, moja najljepša Podgorica”, napisala je Milena na Instagramu.

Na istoj mreži su se oprostila i dva sjajna krila.

“Novi izazov, novi klub, nove boje. Sljedeće sezone ću nositi dres Kastamonua. Željela bih još jednom da se zahvalim Budućnosti i svim svojim saigračicama, upravi i navijačima na ogromnoj ljubavi i podršci na terenu i van njega. Budućnost je NAŠA KUĆA, NAŠ DOM, ali je sad došlo vrijeme za novo poglavlje. LOVE YOU ALL, VAŠA BUBA ❤”, napisala je Majda.

“Mediji su već pisali o ovome, pa došlo je vrijeme i zvanično da vam predstavim moj novi klub Kastamonu, čije ću boje braniti od ljeta. Pored zvaničnog predstavljanja, želim se zahvaliti svom matičnom klubu Budućnosti, upravi i navijačima na podršci. Posebno bih se zahvalila mojim saigračicama, bilo je lijepih i teških trenutaka ali sa vama je sve bilo lakše! Vi ste moja druga FAMILIJA! Budućnost ostaje moj klub i uvijek će imati posebno mjesto u mom ?. Moja zemlja, moj grad! Nadam se da ću se ponovo vratiti na mjesto kojem pripadam.

Hvala na svemu!!!”, poručila je Jovanka.

Izvor: MNE rukomet

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije