Connect with us

Region

BIVŠI IZASLANIK ZA BEOGRAD I PRIŠTINU I JEDAN OD NAJBLIŽIH TRAMPOVIH SARADNIKA: Brnabićka mi je prijateljica, Vučić me je vodio u obilazak Beograda, trenirao sam sa Malijem

Published

on

TWITER

Jedan od najbližih saradnika bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa, Ričard Grenel, američki diplomata koji je bio specijalni izaslanik za Kosovo i privremeni šef svih američkih tajnih službi otkrio je u intervju za Blic  sa kojim srpskim političarima je postao i ostao prijatellj I šta najviše voli u Beogradu.

“Obožavam da boravim u Beogradu. Iako sam pronašao nekoliko omiljenih restorana, još nisam pronašao dobru teretanu – vježbanje mi je važno. Pomišljam da pitam ministra finansija Sinišu Malog za preporuke teretana, jer smo jednom vježbali zajedno u Vašingtonu”, otkrio je tako Grenel.

Kaže da ima nekoliko prijatelja koji žive duž rijeke i da je veoma ljubomoran na ono što imaju. Predsjednik Vučić ga je, kaže, vodio u obilazak rive brodom i bio je veoma impresioniran – “Beograd mi je djelovao kao sjajan američki grad”.

U Srbiji ima mnogo prijatelja, od kojih su neki to već dugi niz godina.

“Jedna posebna prijateljica je premijerka Ana Brnabić. Praktično sam je proganjao i natjerao da mi bude prijatelj (smijeh). Ana me je posjetila u Berlinu i redovno razgovaramo. Srpski narod ima tu sreću da je ima za svog predstavnika. Ona poznaje toliko ljudi u privatnom sektoru i poštovana je širom svijeta”, naveo je Ričard Grenel.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije