Connect with us

Region

RADMILA ŽIVKOVIĆ: Aleksić je tukao moje dijete u školi

Published

on

Glumica Radmila Živković, nakon teških iskustava mladih koleginica Milene Radulović(25) i Ive Ilinčić (24), koje su iznijle da su bile seksualno zlostavljane i uznemiravane od Miroslava Aleksića (68), zgrožena i povređena otkriva kroz šta je njena ćerka Bojana prošla u školi čuvenog nastavnika glume.

Glumica je otkrila da je njenu ćerku Aleksić tukao dok je bila kod njega u školi, i da je ubrzo odustala od njegovih časova.

“Moje dete je išlo kod Mike, hteli smo da ide malo u sekciju, da bude u društvu, provodi slobodno vreme sa svojom generacijom. Išla je tri puta i rekla da neće više da ide: ‘On se dere, tukao me je motkom po prstima!’ Ko sme to da radi uopšte? Ko smije tvom jdetetu da kaže da je glupo i ružno? Čovek je degenerik, manijak, ne znam šta da kažem, osim ono čuveno: Sram ga bilo! Treba da dobije maksimalnu kaznu. Sram ga bilo da negira. On treba da bude tamo gdje zaslužuje. Da vam ne pričam šta je sve radio kada je postavljen za direktora pozorišta Duško Radović”, zaključuje Živković, a ubrzo je te navode njena ćerka Bojana Bambić potvrdila u medijima.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije