Povežite se sa nama

Region

BLAMAŽA PREMIJERKE SRBIJE: Kao što je i rekao predsjednik Vučić Isus Hrist se rodio…

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ako Vučić kaže da je Isus Hrist rođen 14. februara, onda je zvanična teologija nemoćna da učini bilo šta, jer vučićevska se ne poriče i ona postaje zakon i svi treba da ga usvoje

Nako što smo iz usta Vučićevog Tome Mone saznali da je antisemitizam ugrađen u temelje srpske istorije, komentatori na društvenim mrežama podsjećaju i na biser Ane Brnabić koji je ostao nezapažen, a tiče se datuma rođenja Isusa Hrista.

I dok sav hrišćanski svijet obilježava ovaj događaj 25. decembra, za Vučićevu marionetu na mjestu predsjednika Vlade, Isus Hrist se rodio na Dan zaljubljenih – 14. februara, prenosi Direktno.rs.

“Kao što je i rekao predsjednik Vučić, to sam tačno, zaista… Najbolje je to definisao, 14. februara se, valjda, rodio Isus Hrist”, rekla je osoba koja, bar formalno, na papiru, vodi unutrašnju i vanjsku politiku države.

Ovakva izjava predsjednice Vlade, izazvala je salve smijeha, ali i očajanja kad ljudi vide kakve individue predvode Srbiju i govore o njenoj budućnosti.

Nečuveno je da neko ko se nalazi na najvišoj funkciji u jednoj zemlji ne poznaje osnovnoškolsko gradivo, a o nekim višim znanjima možemo samo da pretpostavimo na kakvom su nivou. Mada, mnoga djeca i prije nego što krenu u prvi razred osnovne škole saznaju da je Božić dan Hristovog rođenja, te da se obilježava 25. decembra, odnosno, 7. januara (25. decembra) u pravoslavnom svijetu.

Ovo je još jedan dokaz da su čak i najelementarnija znanja degradirana u “zlatnom dobu”, a da je jedini kriterijum poltronstvo i ulizištvo prema vođi i gospodaru. Ako Vučić kaže da je Isus Hrist rođen 14. februara, onda je zvanična teologija nemoćna da učini bilo šta, jer vučićevska se ne poriče i ona postaje zakon i svi treba da ga usvoje.

Tako uskoro možemo očekivati da Vučić kaže da ljeto počinje 21. decembra i svi ima da nose kratke majice i bermude.

Dobrodošli u Srbiju, a mozak ostavite ispred kapije.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije