Povežite se sa nama

Region

Danas: Vučićevom sinu ulazak u CG bio zabranjen zbog veza sa kriminalnim strukturama, ekstremnim grupama…

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Danilu Vućiću, sinu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, bio je zabranjen ulazak u Crnu Goru “zbog veze sa navijačkim grupama i ekstremno radikalnim nacionalističkim grupama i pojedincima kao i veze sa bezbjednosno interesantnim licima i kriminalnim strukturama” – saopšteno je beogradskom listu “Danas” nezvanično iz više izvora iz Crne Gore.

Kako se navodi, zabrana je bila na snazi od marta prošle godine.

Predsjednik Srbije izjavio je ranije danas da nije znao da je njegovom sinu Danilu bio zabranjen ulazak u Crnu Goru, niti da su on ili njegov sin ikada bili zvanično obaviješteni o tome.

>>>Vučić: Danilu možda bio zabranjen ulaz jer je bio na litijama<<<

– To govori najviše o onima na političkoj sceni Srbije i Crne Gore i njihovim medijskim pomagačima – komentarisao je Vučić vijest o ukidanju zabrane ulaska u Crnu Goru njegovom sinu Danilu.

Dodaje da se vodila kampanja protiv srpske države povodom porodice Krivokapića, ali nije se vodila kampanja protiv crnogorske države koja je njegovom “djetetu zabranila ulazak bez ikakvog razloga”.

– Nikada zvanično obavještenje o toj zabrani nismo dobili ni ja niti moj sin. Moguće je da su to uradili zato što je prisustvovao dva puta litijama u Crnoj Gori ili zato što su rekli da će tako da se ophode prema predsjedniku Srbije – naglasio je Vučić.

Uprava policije Crne Gore je juče saopštila da je zabrana ulaska u Crnu Goru ukinuta za 18 stranaca kojima je ta mjera izrečena iako nisu postojali zakonski razlozi.

>>>Vučićevom sinu ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru<<<

Među onima kojima je ukinuta zabrana su sin predsjednika Srbije Aleksandra Vućića, Danilo Vučić, predsjednik Odbora za pravosuđe i državnu upravu i član Odbora za kontrolu službi bezbjednosti Vladimir Đukanović, predsjednik FK Crvena Zvezda Zvezdan Terzić, Milica Đurđevic iz Zavetnika, pjevač Vlado Georgijev i bivši fudbaler Dušan Savić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije