Connect with us

Region

NAKON POZIVA I PORUKA: Ivan Ivanović prijavio Sarapu zbog prijetnji smrću

Published

on

Foto: printscreen

Voditelj Ivan Ivanović prijavio je Predraga Sarapu policiji i Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal zbog prijetnji koje mu je uputio u telefonskom razgovoru, prepisci, ali i na društvenoj mreži Tviter.

Ministar inostranih poslova Nikola Selaković izjavio je prilikom otvaranja spomenika Stefanu Nemanji u Beogradu „da nije bilo Stefana Nemanje, ne bismo bili Srbi, ne bismo se prezivali na ‘ić’“, na šta je Ivanović, u šaljivom tonu, na Tviteru prokomentarisao: „Sarapa nije Srbin?! U šoku sam!“, uz niz smajlija.

Voditelj Jutarnjeg programa na Pinku se zbog toga jako uvrijedio, te je nekoliko puta Ivanovića zvao telefonom, slao mu poruke sat vremena da bi kasnije na Tviteru, uz izvinjenje svom pokojnom ocu „što ga vrijeđa klovn i majmun“ Ivan Ivanović, poručio da će „odbraniti čast krvlju“.

“Prva dva poziva sam tretirao kao „ma napio se Sarapa..“. *ebo mi je ustašku majku, psovao sve živo, zapamtiću ga i slično. Prekidao sam vezu, on je zvao ponovo: *ebem ti majku izdajničku, mamicu ti… Prekinem poziv ponovo, onda krene SMS. To je trajalo oko sat vremena”, prepričava za Danas Ivanović svoju konverzaciju sa Sarapom.

Kaže da njegov broj nije ni imao, niti su se ikada pre toga čuli.

“Na sve njegove uvrede i prijetnje odgovorio sam mu tako što sam mu poslao link sa Selakovićevom izjavom i rekao „raspravi to sa Selakovićem, a ne sa mnom“. On mi je na to odgovorio: Ti si moj! Na pitanje šta misli pod tim, uzvratio je znakovima pitanja i krstačom. Potom je na Tviteru izašla prijetnja da će svoju čast odbraniti krvlju”,  priča Ivanović.

Voditelj je zatim pozvao policiju i otišao u stanicu 29. novembar da ga prijavi.

Predrag Sarapa je poznat u novinarskim krugovima kao neko ko je prilično osjetljiv ne samo na kritiku, već i na šalu.

Duži je spisak novinara, satiričara i humorista koje je posle tekstova ili emisija zvao i vrijeđao, međutim, bar do sada, nije prijetio.

Predrag Sarapa nije odgovarao na pozive i poruke Danasa, niti se televizija Pink oglasila povodom njegovih prijetnji.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije