Connect with us

Region

O ČEMU JE ZAPRAVO GOVORILA: Tepićku gađali kokoškom jer je pričala o vezama Vučića i Velje Nevolje

Published

on

Tepić juče na pres konferenciji u Pančevu (FOTO: N1)

Potprjedsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je juče, na konferenciji za medije održanoj u Pančevu, da su bakljade na krovovima zgrada u Pančevu, u znak podrške SNS, organizovali i sprovodili saradnici i članovi kriminalne grupe nedavno uhapšenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

“Ovo je čovjek koji se zove Vladimir Grek, on je među uhapšenima zajedno sa Veljkom Belivukom. U pitanju je čovjek koji je snimljen 28. aprila 2020. godine kako ispred sjedišta SNS u Pančevu dobija direktivu da otpočne sramne bakljade protiv opozicije i Dragana Đilasa”, rekla je Tepić, pokazujući fotografiju lica za koje tvrdi da je pomenuti Vladimir Grek.

Kazala je i da je Belivuk valjao „pre pet dana“.

“Dakle Velja Nevolja je valjao prije pet dana, a sada ne valja, pa je uhapšen”, rekla je Tepić, dodajući da je tokom svečanog otvaranja stadiona u Novom Pazaru, na kojem je prisustvovao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, obezbjeđenje organizovala ekipa Veljka Belivuka.

“U pitanju su ljudi koji su prethodno bili na inauguraciji Aleksandra Vučića, tada su davili novinare. Mogu Vučić i njegove galamdžije da vrište do mile volje, dokazi su evidentni”, rekla je ona.

Na konferenciju za novinare došlo je i nekoliko pristalica SNS-a koji nisu dozvolili Tepić da govori i, kako je javio reporter N1, sve vrijeme su je nadjačavali povicima: „Odlazi“ i „Odlazi lopove“.

Konferencija je prošla bez incidenata, ali je bila „na ivici verbalnog rata“.

Kako je kazao reporter N1, neko je čak među novinare ubacio živu kokošku, a povici su bili toliko glasni da se teško moglo čuti šta je Tepić govorila.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije