Povežite se sa nama

Region

Oglasio se Rama nakon paljenja srpske zastave: Demonstrante treba da bude sramota

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Albanski premijer Edi Rama reagovao je večeras pošto su demonstranti u Tirani spalili srpsku zastavu, poručivši da demonstrante treba da bude sramota.

Rama je rekao da su i u Beogradu bile okačene albanske zastave tokom njegove posjete, i podsjetio da su, iako je jedna zapaljena, počinioci momentalno uhapšeni.

– Sramotu neka osjećaju oni koji su ovo radili, a ne ja i moja vlada, koji imamo podršku Albanaca da radimo, razvijamo se, i trpimo blaćenje “starih lopata” albanske politike – istakao je Rama.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Zekovic Bobo
Zekovic Bobo
20.12.2021. 21:46

Gospodine Rama, Srbi su u Beogradi kamenovali Crnogorsku ambasadu, palili Crnogorske zastave, a beogradska vladajuca klika, sve je to vrlo mirno posmatrala i odobravala, jer to su samo bili navijaci. A sto se tice onih uhapsenih koji su palili Albansku zastavu dok ste vi bili u Beogradu, ne budite naivni gospodine Rama. Uhapseni su na jedna vrata, najedeni, napijeni i pusteni na druga vrata. Srpska vlada je to gospodine Rama, ne srpski narod. A znate li onu ko sa djavolom tikve sade …, kako prolazi. I Crnu Goru njena vlada ka i Vi gura u otvoreni Balkan. U Crnoj Gori gradjani Srbiju smatraju okupatorskom zemljom i vjekovnim tamaniteljem Crnogoraca i srecnog zivota u Crnoj Gori. Sad i Vi Albanski narod, a bogomi i Drnogorski narod gurate u narucje vjekovnog neprijatelja. Pa srecno gospocine Rama, ali bez Crnogoraca. Radije grob,nego rob. I jos nesto, vrlo ste slicni Crnogorskoj aktuelnoj vlasti u ocjeni Albanskih demonstranata. To su ocjene ljudi koji nemaju podrsku u narodu koji je birao vlast. Nekako ste ugrabili vlast na izborima, naravno ka i kod nas demokratskim, ali, ali i hiljadu ali.

Sponzor

Najčitanije