Povežite se sa nama

Region

RAMA: Krivokapić nam rekao da očekuje da Crna Gora sljedeće godine postane članica EU

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Premijer Crne Gore u razgovoru sa kolegom iz Albanije, prenosi N1, naveo da Crna Gora neće pristupiti inicijativi Otvoreni Balkan

Crna Gora neće pristupiti inicijativi Otvoreni Balkan, jer očekuje da tokom 2022. godine bude primljena u članstvo u Evropskoj uniji.

Reporter N1 Televizije, kazao je da je tu informaciju danas saopštio premijer Albanije Edi Rama.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, Rama i zamjenik premijera Sjeverne Makedonije Nikola Dimitrovim danas su održali zajedničku konferenciju za novinare sa koje su poručeno da da je dogovoreno formiranje Implementacionog savjeta, čiji će zadatak biti da koordinira dogovoreno u okviru inicijative Otvoreni Balkan, jer je zaključeno da mnoge stvari koje su postignute na političkom nivou nisu uvijek bile sprovođene na terenu.

Reporter N1, naveo je da je najzanimljiviji bio kraj zajedničke konferencije.

“Rama je iznio da su trojica lidera mogla čuti od premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića, koji je bio sa njima na svečanoj večeri sinoć, da Crna Gora neće pristupiti Otvorenom Balkanu iz razloga što očekuje da tokom sledeće godine bude primljena u članstvo u Evropskoj uniji. To je izazvalo, mogu da kažem smijeh, ostale dvojice sagovornika premijera Rame, ali čini se da je premijer Albanije ozbiljno mislio i da je premijer Krivokapić zaista iznio takve tvrdnje”, rekao je u uključenju uživo novinar N1 Televizije.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije