Povežite se sa nama

Vakcina

Radulović Selakoviću: Crna Gora veoma cijeni donaciju Srbije u trenutku kada su vakcine bile prijeko potrebne

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kako su naveli iz crnogorskog Ministarstva vanjskih poslova (MVP), Radulović i Selaković su u Stokholmu, gdje učestvuju na Ministarskom sastanku OEBS-a, kazali su da je međusobno povjerenje i poštovanje dvije nezavisne države osnova za razvoj daljih odnosa

Crna Gora i Srbija upućene su jedna na drugu zbog realnih interesa, ekonomije, ali i svega suštinskog što predstavlja dio svakodnevice i života građana, poručeno je na sastanku ministara vanjskih poslova dvije države, Đorđa Radulovića i Nikole Selakovića.

Kako su naveli iz crnogorskog Ministarstva vanjskih poslova (MVP), Radulović i Selaković su u Stokholmu, gdje učestvuju na Ministarskom sastanku OEBS-a, kazali su da je međusobno povjerenje i poštovanje dvije nezavisne države osnova za razvoj daljih odnosa.

“Radulović i Selaković su naveli da su Crna Gora i Srbija upućene jedna na drugu zbog realnih interesa, ekonomije, ali i svega suštinskog što predstavlja dio svakodnevice i života naših građana”, kaže se u saopštenju.

Radulović je istakao da dobrosusjedski odnosi predstavljaju vanjskopolitički prioritet i da su od jednake važnosti za Crnu Goru kao i put ka evropskoj porodici.

On je naveo da se nada da će sve države Zapadnog Balkana dalje napredovati u ostvarivanju ciljeva iz njihove evropske agende.

“Radulović je poručio da je duboko uvjeren da region Zapadnog Balkana geografski i vrijednosno pripada Evropi, ali i da predstavlja dio mozaika koji nedostaje Uniji”, kazali su iz MVP-a.

Kako su naveli, Radulović je naglasio da Crna Gora veoma cijeni donaciju Srbije u trenutku kada su vakcine bile prijeko potrebne.

“Radulović i Selaković su dogovorili nastavak kontakata i dalju komunikaciju o svim pitanjima od značaja za Crnu Goru i Srbiju”, dodaje se u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije