Connect with us

Društvo

BERANE: Medicinski tehničar uhapšen zbog sumnje na dilovanje heroina

Published

on

Opšta bolnica u Beranama (FOTO: Mina)

Beranska policija uhapsila je B.L. (33) iz Berana, medicinskog tehničara iz Opšte bolnice Berane zbog sumnje da je preprodavao kokain.

On je uhapšen, kada je u medicinskoj uniformi izašao sa radnog mjesta, i prodao kokain Đ.O. koji ga je čekao u vozilu na parkingu beranske Bolnice.

“Policajci su prišli vozilu i kod B.L. pronašli tri zamotuljka u kojima je bio  kokain i novac u iznosu od 40 eura, za koji se sumnja da potiče od prodaje droge. Pregledom vozila u kojem se nalazio Đ.O. policija je pronašla pola grama kokaina za koji se sumnja da ga je kupio od B.L”, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je pretresla vozilo koje koristi B.L. u kojem su pronađena još tri pvc pakovanja marihuane i novčanica od 50 eura za koju postoji sumnja da je falsifikat.

“Po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polji pripadnici beranske i bjelopoljske policije su izvršili pretres kuće koju koriste B.L. i N.L. kada je pronađena municija u ilegalnom posjedu. B.L. je uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo falsifikovanje. Protiv N.L. policija je nadležnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, navode u Upravi policije.

Đ.O. je uhapšen zbog upravljanja neregistrovanim vozilom pod djejstvom psihoaktivnih supstanci.

“Tokom marta službenici Jedinice za borbu protiv droga Centra bezbjednsoti Berane su podnijeli četiri krivične prijave zbog krivičnih djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, a četiri lica će odgovarati zbog izvršenih prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotreba droga. U ovom periodu zaplijenjena je određena količina kokaina, marihuane, heroina i tableta koje se nalaze na listi opojnih droga, kao i više komada pištolja i pištoljske municije”, saopštavaju iz Uprave policije.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije