Connect with us

Crna Hronika

BUDVA: Krivične prijave zbog kršenja mjera u ugostiteljskim objektima

Published

on

Foto: standard.co.me

Budvanska policija je podnijela dvije krivične prijave protiv dva lica zbog sumnje da su izvršila krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisiama za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Vršeći redovne kontrole pripadnici Centra bezbednnsoti Budva kontrolisali su ugostiteljski objekt „Panama“ kada je u njemu zatečeno više osoba. Protiv M.M. (24) koji je odgovorno lica nadvedenog lokala podnijeta je krivična prijava, saopšteno je iz Uprave policije.

Takođe,  za isto krivično djelo, biće podnijete krivične prijave u redovnom postupku protiv osam osoba koja su prilikom kontrole zatečena da borave u ovom objektu, zbog kršenja mjere zabrana boravka van mjesta stanovanja poslije 22:00 časova.

Osim toga krivična prijava podnijeta je i protiv O.B. (43) odgovornog lica u ugostiteljskom objektu „Jolly“ u Budvi. Naime, policija je izvršila kontrolu ovog objekta oko 21 čas i zatekla više osoba, čime je prekršena mjera u cilju suzbijanja pandemije covid19, kojom se određuje zabrana rada ugostiteljskih objekata poslije 20:00 časova.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije