Connect with us

Društvo

UPRAVA POLICIJE: Tokom vikenda 69 udesa, kažnjeno 1.341 vozača

Published

on

Samo tokom vikenda u Crnoj Gori se dogodilo 69 saobraćajnih nezgoda u kojima je pet osoba zadobilo teške tjelesne povrede dok su 33 osobe zadobile lake tjelesne povrede, saopšteno je iz Uprave policije. Zbog počinjenih prekršaja u protekla tri dana od strane saobraćajne policije sankcionisano je 1.341 vozača.

“I pored pojačanog prisustva saobraćajne policije na putnim pravcima, preventivnih aktivnosti, kao i pojačanih kontrola učesnika u saobraćaju jedan broj vozaća i dalje ne poštuje saobraćajne propise, čineći najteže prekršaje”, navodi se u saopštenju.

Ono što i dalje zabrinjava je da je, čak 31 vozač isključen iz saobraćaja, lišen slobode i priveden nadležnim sudovima na dalji postupak i odlučivanje, zbog počinjenih najtežih saobraćajnih prekršaja.

“Apelujemo na vozače da svoju vožnju prilagode uslovima i stanju na putu, frekvenciji saobraćaja, te da odgovornim i strpljivim ponašanjem, poštujući saobraćajne propise, doprinesu svojoj i bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju”zaključili su iz policije.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije