Connect with us

Društvo

ĐELJOŠAJ: Plantaže otele našu đedovinu, a nas nazivaju vandalima

Published

on

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj optužio je Plantaže i direktora Miroslava Vukovića da je njihovo jučerašnje saopštenje montirani spin i “uličarski pokušaj” da ponize opštinu Tuzi.

“Zamislite, kad jedna lopovska i raskrinkana družina na ovakav način podmeće i javno udara na jedan narod odnosno opštinu. Kako bi pobjegli od svojih lopovskih djela i štete koje su nanijeli, sada kao u ulozi žrtve, hoće da daju svakakve atribute našim građanima. Navodim još jednom, ova lopvska družina, koja koristi našu đedovinu već decenijama, koju su usput rečeno oteli, i istu koriste i kradu plodove naše đedovine i nas nazivaju vandalima i štetočinama”, naveo je Đeljošaj u saopštenju dostavljenom podgoričkim medijima.

Kako dodaje, obraćanje kompanije ,,13. julPlantaže” je montirani spin, i djelo je “lopovske družine na čelu sa direktorom Miroslavom Vukovićem”.

“Pozivam, javno Upravu policije da ispita slučaj i procesuiraju predstavnike iz Plantaža koji su sve ovo sami uradili. Zar smatrate da je ovo adekvatan način da se svetite jer smo prinudno naplatili 625 hiljada eura, koje nam po zakonu pripadaju, pa nemate više šta da kradete? Dobićete uskoro još jedan račun na naplatu, pa da vidimo šta ćete izmisliti ovaj put, svaki cent ćete platiti, jer sa toliko ponosa naplaćujem ovaj porez kako bi vratili građanima naše opštine za ono za što ih zakidate decenijama”, kazao je Đeljošaj.

On ponavalja da Plantaže koriste njihovu đedovinu, a pritom ništa nijesu dali tom mjestu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije