Connect with us

Društvo

ĐELJOŠAJ: U Podgorici nijesu demolirana vozila iz Tuzi

Published

on

Nik Đeljošaj

Predsjednik opštine Tuzi Nik Đeljošaj saopštio je da su pojedini portali prije nekoliko dana širili lažnu propagandu da se masovno u Podgorici demoliraju vozila sa registarskim tablicama Tuzi.

„Znajući da su građani Tuzi dobrodošli u Podgorici i obratno, tražio sam zvanično od Uprave policije informaciju, koji su demantovali navode propagande”, napisao je on na Fejsbuku.

Policija je saopštila da njima nije prijavljen slučaj da je u naselju Stari aerodrom došlo do lomljenja stakla na vozilu registarskih oznaka opštine Tuzi.

„Osim toga, takođe Vas obavještavamo da ne raspolažemo saznanjia da se na vozilima lome stakla zbog registarkih oznaka opštne Tuzi, kao ni da su zbog toga primorani da iste mijenjaju u podgoričke registarske oznake”, navodi se u odgovoru Uprave policije.

Poručuju da će, u slučaju da u budućnosti budu zabilježene prijave eventualnog uništavanja vozila sa registarskim oznakama opštine Tuzi, preduzeti sva zakonska ovlašćenja u cilju rasvetljavanja i sprečavanja pojave takvih i sličnih događaja.

https://www.facebook.com/NikGjeloshaj.alb/posts/3674109499383022

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije