Connect with us

Društvo

DPS NIKŠIĆ: Mitrović širio koronu po Nikšiću, tužilaštvo i Ministarstvo zdravlja da se izjasne

Published

on

DPS Nikšić

Tražimo od tužilaštva i Ministarstva zdravlja da se izjasne povodom slučaja dr Pera Mitrovića, koji je prekršio zakon i zaražen koronavirusom izašao iz izolacije da bi potpisao izvještaj o povredama DF aktiviste i rođaka Andrije Mandića, Luke Trebješanina, saopštili su danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić.

„Iako mnoge okolnosti ukazuju da je slučaj napada na Trebješanina, montiran u političke i medijske svrhe, ostavljamo nadležnim organima da ispitaju sve okolnosti: od toga da neko kome su nanesene teške tjelesne povrede nema ni ogrebotinu, dotle da je dan poslije teških povreda, veselo, doskakutao do policije”, navode oni.

Dodaju da je ipak činjenica da je te teške povrede Trebješanina konstatovao brat direktora Opšte bolnice Nikšić, Pero Mitrović, inače predsjednika Opštinskog odbora Demokrata, te da je tom prilikom protivno zakonu izašao iz izolaciju širio virus po Nikšiću i ugrožavao zdravlje sugrađana, ne smije ostati bez epiloga.

„U suprotnom nadležne institucije, od kojih se očekuje da procesuiraju slučaj Pera Mitrovića, bi preuzele ulogu saučesnika u ovom krivičnom delu”, poručuju iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije