Connect with us

Društvo

INJAC: Ministarstvo će nastaviti da radi na poboljšanju uslova vojnika, uvijek se mora težiti ka boljim rezultatima

Published

on

Ministarka odbrane Olivera Injac je danas sa načelnikom Generalštaba Vojske Crne Gore, brigadnim generalom Milutinom Đurovićem, obišla kasarnu u Kolašinu, stacionarno čvorište veze “Bjelasica”  gdje su razgovarali sa predstavnicima Opštine Andrijevica.

Iz Ministarstva su kazali da su se Injac i Đurović upoznali sa aktivnostima 3. Pješadijske čete, stacionirane u Kolašinu, pri čemu im je prezentovano naoružanje i oprema koju jedinica koristi.

“Sve što radite u sistemu bezbjednosti, radite na korist građana i države. Imate podršku Ministarstva odbrane, da radimo svi najbolje što možemo i da zajednički ostvarujemo rezultate”, kazala je Injac.

Ona je u razgovoru s pripadnicima 3.Pješadijske čete naglasila da će Ministarstvo nastaviti da radi na poboljšanju uslova života pripadnika Vojske.

“Komanda Čete za vezu i elektronsko ratovanje je ministarku i brigadnog generala upoznala sa načinom rada i aktivnostima pripadnika te jedinice na stacionarnom čvorištu veze ‘Bjelasica'”, saopštili su iz Ministarstva.

Oni su kazali da je na toj lokaciji predviđeno postavljanje radara za nadzor vazdušnog prostora do 2024. godine.

“Radar je donacija NATO-a i do postavljanja će trajati njegova modernizacija, obuka osoblja i infrastrukturni radovi”, zaključuje se u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije