Povežite se sa nama

Društvo

JAKOV “BUDALA” MILATOVIĆ TUŽIO AKTUELNO: Kako neko ko nema časti i ugleda traži 10.000 zbog povrijeđenih osjećanja!?

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Portal Aktuelno u četvrtak je dobio jedno od najvećih priznanja za predan rad, profesionalnost i patriotizam kada je na našu adresu pristigla tužba Jakova Milatovića – propalog klevetnika i lažnog eksperta koji je u arhivu političkog beščašća upisan kao najgori ministar u najgoroj vladi u istoriji.

Ovaj mlohavi izbljuvak salonskog neoliberalizma, ekonomski ekspert u pokušaju, kolumnista reketaškog tabloida V(ij)esti i odlazeći ministar za ekonomski razvoj, u narodu poznat pod nadimkom ’’Budala’’, u nezapamćenoj ironiji sudbine tužio je našu medijsku kuću jer smo mu – POVRIJEDILI ČAST I UGLED!?

Da, dobro ste pročitali, Jakov smatra da nakon svega što je uradio u okviru najbeščasnije, izdajničke vlade diletanata koja je ukopala Crnu Goru, i dalje ima čast i ugled!

Nepopularni evnuh salonske ekonomske statistike je toliko uvrijeđen i traži odštetu od, ni manje ni više nego 10.000 eura jer smo njegov nježni sentiment, nikad emotivno razvijenog tinejdžera povrijedili u tekstovima pod naslovom – ’’IZNAJMLJENI MERCEDES I AUTO ANB-a ZA MASKENBAL: Kako će se apostoli navići na život bez privilegija!?’’ i ’’Svako vrijeme iznjedri poneku budalu’’.

Kako povrijediti čast i ugled nekome ko ih nema?

Saglasni smo da ministar u ozbiljnoj vladi ima čast i ugled, i da ona nema cijenu, iako Milatović svoju vrijednuje mizernih 10.000.

Ali u ovom slučaju moramo konstatovati da ozbiljno sumnjamo da individua sa naizgled skoro svim fizičkim karakteristikama pripadnika ljudskog bića-muškog pola Jakov Milatović uopšte ima čast i ugled! Pogotovo nakon njegove epizode u destruktivno-izdajničkom teokratskom provizorijumu poznatom kao vlada Zdravka Krivokapića koji smo trpjeli skoro godinu i po.

Kako neko ko je učestvovao u ”ovome” može da kaže da ima čast i ugled?

Jer da ovo humanoidno biće ima imalo časti i ugleda, pokrilo bi se ušima i ne bi izlazilo iz septičke jame mediokritetstva u koju se vratilo nakon što je za nešto više od godinu uspio da zajedno sa svojim intimnim prijateljem M.S. uništi crnogorsku ekonomiju.

Umjesto zasluženog povratka u anonimnost i okean mediokritetstva gdje obitavaju individue sa limitiranim intelektualnim kapacitetima i viškom frustracija, ovaj salonski ekonomski diletant je odlučio da tuži portal Aktuelno u novom pokušaju promovisanja sebe kao lidera još jednog propalog političkog eksperimenta u najavi.

Izlišno je napominajti da je Jakov, kao ministar, dakle javni funkcioner, po zakonu u obavezi da istrpi visoki stepen javne kritike, što podrazumijeva i nazivanje ’’budalom’’ pogotovo kad je ta kategorizacija potkrijepljena argumentima, što je portal Aktuelno učinio. O tome možete čitati u Online magazinu Luča na OVOM LINKU.

Džiberske metode sitnog razbojnika sa štajge

Druga stvar koju trebamo naglasiti je da Jakov, kao uostalom i njegovi medijski pokrotvitelji iz režimskog rent-a-tabloida Vijesti čiji je kolumnista, niti šalje demanti, niti reagovanje, već odmah tuži računajući na strah sudova i naviku da onako a-priori kažnjavaju portal Aktuelno.

On takođe računa da će nas prepasti takvim skorojevićkim metodama, karakterističnim za sitne razbojnike sa neke štajge u srbijanskim pripizdinama.

Metode koje koriste ekonomski šaneri

To je samo dokaz da je Milatović bolesno isfrustriran time što je naša medijska kuća raskrinkala odlazeću vladu i predstavila je u svom pravom svijetlu kao političku kanalizaciju.

Jakov, kao poveći komad te političke kanalizacije, očigledno nije mogao da nam oprosti istinu i nemjerljivi doprinos padu vlade, pa je odlučio da u ime svih isfrustriranih, nabijeđenih paćenika iz odlazećeg političkog cirkusa bestiđa koji smo imali umjesto izvršne vlasti, podnese tužbu kao vid osvete!

Podli klevetnik

O drskosti i bestidnosti koju je Milatović ispoljio podnošenjem tužbe najbolje govori skandal koji je inicirao za vrijeme svog kratkog mandata u diletantsko-izdajničkoj vladi.

Ovo lice u narodu poznato kao ’’budala’’ tužilo je portal Aktuelno, a na jednoj sjednici Odbora za ekonomiju, finansije i budžet iznio je gnusnu klevetu da ’’Crna Gora do sada nije imala ministre koji ne kradu’’.

To je izazvalo burne reakcije bivših ministara u Vladi Duška Markovića koji su podnijeli krivičnu prijavu ”zbog krivičnog djela neprijavljivanje krivičnog djela i učinioca”.

Krivičnu prijavu protiv njega su podnijeli bivši ministri kulture Aleksandar Bogdanović, odbrane Predrag Bošković, javne uprave Suzana Pribilović, nauke Sanja Damjanović i ekonomije Dragica Sekulić.

Džejkob u zagrljaju svog intimnog prijatelja M.S.

Zamislite koliku čast i priznanje čini portalu Aktuelno to što ga tuži ovako iskarikirana idividua sklona klevetanju i podvalama.

Stipendista Di Keja pukao

Razloge što je stipendista Atlas fondacije odbjeglog biznismena Duška Kneževića poznatog kao Di Kej, tužio portal Aktuelno prije svega treba tražiti u našem pisanju gdje precizno dijagnostifikujemo brljotine sada već bivšeg ministra u tekstovima kao što su ”POLITIČKI POKOJNICI NA OTVARANJU K7: Licemjeri skupljaju jeftine poene na projektu koji su htjeli da unište!’’”Svako vrijeme iznjedri poneku budalu’’, i mnogim drugim.

Ako analiziramo sadržaj makar ova dva, od mnoštva tekstova koje smo posvetili ovom diletantu zalutalom na ministarsku poziciju, shvatićemo da je Milatovićeva tužba samo patološka težnja za osvetom jer smo demaskirali njegovu nesposobnost i sklonost ka jeftinim šibicarskim trikovima.

Po ugledu na pokrovitelje iz V(ij)esti

Osim što bi želja za osvetom i bolesna frustracija mogle da budu stimulans Milatoviću da tuži našu medijsku kuću, motive za taj potez treba tražiti i u njegovoj vezi sa medijskim reketašima iz provladinog koncerna Vijesti gdje je prepoznat kao povremeni kolumnista još od 2017. godine.

Podsjetimo ovaj koncern poznat kao ,,medijska mafija’’ podnio je preko 20 tužbi protiv portala Aktuelno u posljednje dvije godine sa namjerom da ugasi medij koji je prepoznat kao najveći kritičar, sada već bivše vlasti čija je jedna od glavnih perjanica bio i pogubljeni Milatović.

Ipak, sve tužbe ”medijskog ganga’’, raznih Jakova, svetosavskih sekti i subverzija korumpiranih sudova nijesu uspjele da ućutkaju glas istine i portal Aktuelno je dao nemjerljivi doprinos padu vlade, što je zaboljelo ”eksperta” Džejkoba i sva “lica” oko njega.

Stoga, sa Jakovom ćemo se vidjeti na sudu gdje ćemo sa zadovoljstvom pobiti sve njegove sumanute optužbe i dokazati da je besmisleno da tužbu za povredu časti i ugleda podnosi lice koje nema dodirnih tačaka sa ovim karkternim vrlinama.

Takođe ćemo pomno pratiti političku karijeru Jakova i njegovih pajtaša koji žele da napadom na portal Aktuelno steknu simpatije kod svog neočetničkog biračkog tijela i nalogodavaca iz stranih obavještajnih službi o čemu ćemo naknadno pisati.

Uredništvo Portala Aktuelno

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Libero7
Libero7
08.03.2022. 19:03

Jakov magare cetnicko

Sponzor

Najčitanije